Luis Gabriel lansează videoclipul piesei Chipul Tău. Artistul a filmat pentru videoclip alături de femeia vieții lui, Haziran
2022-10-18 20:31:23

La cei 23 de ani ai săi, Luis Gabriel are lumea la picioare! Artistul care a dat lovitura cu “Toate Diamantele”, trăiește viața la intensitate maximă. În urmă cu o săptămână, Luis Gabriel a fost cel mai fericit bărbat. El s-a căsătorit cu femeia visurilor sale, Haziran, cei doi având emoții la dublu pentru că au făcut cununia și botezul fiului lor, micuțul Joseph Luis Tiago, în aceeași zi. Și pentru că strălucește pe plan personal iar soția lui îl inspiră pe zi ce trece, Luis Gabriel nu poate decât să scoată piese de dragoste pe bandă rulantă.

Astfel, în colaborare cu Balkanika Records, Luis Gabriel lansează azi piesa “Chipul Tău”. “M-ai vrajit cu buzele fierbinți / Și am căzut fără să vreau în plasa ta…”, cântă Luis Gabriel în noul său single, care este însoțit de un videoclip exotic, plin de culoare, în care apare și alături de Haziran, proaspătă lui soție.

Videoclipul pentru “Chipul Tău” a fost realizat de regizorul Claudiu Stan, iar creditele pentru muzică, versuri și instrumental merg către Midas MNL Deși îi merge din plin pe tote planurile și concertează des și în străînătate, singurul regret al celebrului artist este faptul că este extrem de ocupat cu cariera sa și concerte și nu reușește să petreacă mai mult timp cu familia lui frumoasă și în mod special cu băiețelul său.

“M-am obișnuit cu rolul de tătic. Cel mai greu până acum, de când este băiatul meu, e faptul că sunt foarte mult plecat de lângă el, cu concertele și evenimentele. Asta e singurul lucru rău! Când sunt acasă, încerc să o ajut cât pot de mult pe soția mea și să stau cu băiatul nostru!”, a adăugat binecunoscutul artist atunci când a beneficiat de o dublă lansare pentru piesa “Resentimiento”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *