Lulu Varodi, fost membru Gașca Zurli, lansează o școală de teatru pentru copii și adolescenți
2024-10-01 16:48:19

Lulu Varodi, cunoscut pentru contribuția sa remarcabilă în cadrul trupei Gașca Zurli, anunță cu entuziasm deschiderea propriei școli de teatru dedicată copiilor și adolescenților. După plecarea din trupă la începutul acestui an, Lulu își concentrează acum energia și experiența pe educarea tinerelor talente în arta teatrului.

 

Noua școală de teatru va oferi cursuri săptămânale, în fiecare duminică, pentru copii cu vârste de peste 6 ani și adolescenți pasionați de artele spectacolului. Lulu va fi acompaniat de o echipă de traineri formată din foștii săi colegi: Vero Caliman (Ex Fetița Zurli), Răzvan Marina (Ex Truli și Tura Vura) și Andreea Ghiță (Ex Vrăjimaturica), alături de o generație tânără de actori: Anastasia Dade, Larisa Mihăeș și Edit Elekeș.

 

„Acesta este un pas natural pentru mine, după toți anii petrecuți în Gașca Zurli. Revin la ceea ce mi-a trezit pasiunea pentru teatru – cursuri de teatru pentru copii și adolescenți, dar acum în postura de trainer. Vreau să continui să aduc zâmbete și inspirație, prin formarea artistică a tinerelor talente. Ne dorim să creăm un spațiu unde copiii și adolescenții să exploreze creativitatea într-un mod liber și autentic. Teatrul nu înseamnă doar arta spectacolului, ci și dezvoltarea personală, prietenii pe viață și învățarea prin joacă,” a declarat Lulu Varodi.

 

Înscrierile pentru cursuri sunt deja deschise:

 

Telefon: 0759.083.150

Email: cursuri@deluluproductions.ro

 

 

Cei interesați pot afla mai multe detalii despre program și modalitatea de înscriere accesând paginile de social media @lulu.varodi și @deluluprofuctions.ro.

 

Despre Lulu Varodi: este un artist dedicat educației teatrale, cu o vastă experiență în artele spectacolului, cunoscut pentru contribuțiile sale la Gașca Zurli. Prin noua sa inițiativă, își propune să inspire și să formeze următoarea generație de actori.

Păreri?

320 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *