Lyn Lapid a lansat EP-ul The Outside
2022-04-16 23:23:00
Lyn Lapid a lansat EP-ul “The Outside”. Proiectul, dedicat tuturor „străinilor” precum Lyn, conține 8 cântece, inclusiv noul ei single „Pager”, alături de favoritele fanilor precum „In My Mind”, „I Guess That Was Goodbye” și „The Outsider”.

În EP, Lyn spune: „Cel mai bine aș descrie „The Outsider” ca o colecție a diferitelor părți ale mele pe care le-am descoperit când am crescut și cum am învățat să accept și să mă deosebesc de comunitatea în care am crescut și de oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul vieții. Piesa „Pager” surprinde perfect genul de idee pe care am avut-o și este singura piesă de pe EP în care vorbesc în mod specific despre tipul de comunitate în care am crescut. Am crescut într-un mediu riguros din punct de vedere academic și comunitate competitivă în care carierele în artele plastice au fost extrem de stigmatizate și descurajate, așa că vă puteți imagina ce fel de reacție am primit când am decis să nu merg la facultate și să urmez o carieră de muzician; a fost cam groaznic și am primit o mulțime de comentarii îndoielnice. Știam că muzica este adevărata mea pasiune încă de când eram mică și, în cele din urmă, mi-am dat seama că nu voi putea niciodată să-i cuceresc pe toți cu alegerea pe care am făcut-o pentru mine. Am învățat să rămân cu oamenii care au fost cu adevărat în spatele meu și să rup legăturile cu oricine nu a făcut-o.
Ea continuă: „Celelalte piese de pe „The Outsider” vorbesc despre diferitele moduri în care m-am simțit ca un străin când am crescut și despre cum am învățat să rup legăturile cu oamenii toxici din viața mea și să-i găsesc pe cei care continuă să mă susțină astăzi. Sper că oricine ascultă „The Outsider” știe că întotdeauna va exista un cerc de oameni care vor accepta pe deplin cine ești și tot ce trebuie să faci este să mergi acolo și să-i găsești.”

Depășind 284 de milioane de stream-uri globale în catalogul său și strângând până în prezent 5 milioane de urmăritori TikTok, Lyn s-a afirmat ca fiind un artist de urmărit în 2022 cu “The Outsider”.
La sfârșitul anului 2019, Lyn și-a lansat pagina TikTok, construind o audiență de 5 milioane de urmăritori și peste 1 miliard de vizualizări într-un ritm rapid. Între timp, un fragment din piesa, „Producer Man”, a explodat. Produsă de Dan Nigro [Olivia Rodrigo, Conan Gray, Carly Rae Jepsen, Lewis Capaldi, Sky Ferreira, Empress Of], piesa a adunat până acum peste 70 de milioane de vizualizări și 8 milioane de aprecieri și a devenit „cel mai vizionat demo nelansat de pe un videoclip TikTok în 2020.” După succesul „Producer Man”, Lyn a debutat cu o serie de lansări virale în 2021, inclusiv „Itsy Bitsy”, „Infinite” și „In My Mind”. Ca să nu mai vorbim că a primit laude de la Billie Eilish, Jungkook de la BTS și Sabrina Carpenter, a adunat până în prezent peste 284 de milioane de stream-uri globale și a fost lăudată de publicații precum Rolling Stone, Buzzfeed, E! Online, Refinery29, HYPEBAE, Idolator, Ones To Watch și multe altele.

THE OUTSIDER TRACKLIST 

  1. “Pager”
  2. “How Did I Ever”
  3. “Comatose”
  4. “Off Day”
  5. “I Guess That Was Goodbye”
  6. “My Little Island”
  7. “In My Mind”
  8. “The Outsider”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *