M.I.A. a lansat single-ul The One
2022-05-29 15:29:00

M.I.A. a lansat single-ul “The One”. Produsă de Rex Kudo și T-Minus, piesa semnifică o nouă eră captivantă pentru artistul și activistul, care rămâne unul dintre cei mai talentați creatori captivanți și inovatori ai unei generații. Piesa vine cu confirmarea că un nou album, intitulat „MATA”, este pe drum.

Fără îndoială, unul dintre cei mai importanți și potenți artiști ai acestui mileniu, cariera cântăreței este susținută de 5 albume, spectacole internaționale, multiple turnee mondiale sold-out, recunoașterea GRAMMY® și a premiilor Academiei, depășind în același timp granițele digitalului și posibilitățile ideologice. M.I.A nu a pierdut niciodată legătura cu spiritul ei punk care i-a inspirat debutul de regizor sclipito. Ea a deschis constant calea în spațiul muzicii și artei digitale și a contribuit la crearea unei comunități în anii definitori ai internetului, un spectru de influență care nu are rival pentru artist.

M.I.A va cânta live în anumite orașe și festivaluri din întreaga lume în această vară, în timp ce se pregătește să lanseze „MATA” prin Island Records. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *