M.Z.I lanseaza Losing Control. Energie dusa la extrem, la final de an
2021-12-17 17:23:00

Sfârșitul anului 2021 vine cu multă energie adusă de M.Z.I în piesa „Losing Control”, pentru a începe noul an cu optimism. Așa că tot ce mai rămâne este să-i dăm play și să ne lăsăm purtați de val.

Vibrantă, energică, hipnotizantă, acestea sunt atribute cheie ale piesei „Losing Control”, atribute ce se vor transfera fără dar și poate către ascultători. Fie că asculți piesa de unul singur, fie că îi dai play la o petrecere, ziua o să-ți devină mai bună, mai pozitivă, mai înclinată spre acțiune.

„Am simțit nevoia să schimb ritmul la final de an, mai ales după ce și 2021 s-a dovedit a fi atipic, plin de evenimente nefericite. Viața merge înainte, iar cel mai important este să privim cu optimism spre viitor și tocmai despre asta este piesa Losing control.”, a transmis M.Z.I.

Acronimul M.Z.I înseamnă Music Zotov Ilya. Zotov Ilya este un artist, DJ și producător din Rusia, cunoscut pentru piese precum „Drop Dead”, „Je Crois Que”, „Poster”. Acesta folosește în piesele sale ritmuri electronice antrenante inspirate din viitor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *