Mabel a lansat albumul About Last Night...
2022-07-18 21:46:35

Mabel a lansat albumul „About Last Night…”. Cu single-urile euforice „Let Them Know”, „Good Luck” și „Overthhinking”, Mabel va susține un spectacol special la Somerset House duminică (17 iulie) pentru a lansa proiectul.

Conceput de Mabel pe măsură ce lumea a intrat în izolare – și finalizat după ce viața revine la normal – „About Last Night…” este o călătorie vie și hiperreală de la începuturile anticipate până la sfârșitul dezordonat al celei mai bune nopți în oraș care nu a avut loc niciodată. Influențele se întind de la euforia eliberată a culturii de club(dance-pop, house, R&B translatlantic) cu teme mai profunde de expresie și incluziune, așa cum au fost obținute din re-vizionarea obsesivă a „Paris Is Burning”, „Pose” și „Drag Race” în timpul lockdown-ului. Este acest spațiu emoțional care (în cuvintele lui Mabel) „a readus-o la viață” și care ne înfățișează o tânără ce își procesează și își asumă povestea anilor care au format-o în ochiul public, prin intermediul acestui spațiu fantastic.

“About Last Night” a fost conceput în casa lui Mabel din vestul Londrei, studiourile Angelic din Oxford și unele dintre cele mai inspirate spații creative din Los Angeles (inclusiv fosta reședință de pe deal a lui Frank Sinatra). La începutul procesului, Mabel a început să adune un colectiv de colaboratori, inclusiv prieteni și parteneri frecvenți de compoziție Raye, MNEK, Kamille și Jax Jones. Impresionată de munca sa cu eroul din copilărie Robyn la „Impact”, Mabel a făcut echipă și cu fețe noi precum SG Lewis, înainte de a finaliza proiectul dintre lockdown-uri în SUA cu colaboratori precum Stargate (Rihanna, Katy Perry). Mabel a reprezentat pentru prima dată la ce lucrase cu primul single „Let Them Know, înainte ca „Good Luck” să mărșăluiască influențe ale durerii și solidarității feminine direct pe ringul de dans. Cea de-a doua jumătate mai vulnerabilă a „About Last Night…” a fost previzualizată pe „Overthhinking”, un instantaneu evadator, dar neclintit de onest, despre momentul în care viața de noapte se întâlnește cu anxietatea socială și cum să îți găsești calea înapoi la tine.

Mabel din 2022 este o tânără care trăiește într-o putere deplină și autoactualizată, intenționată să facă muzică care să dea putere către oricine are nevoie de ea. Artista a strâns 12 top 20 de single-uri, a depășit 4,5 miliarde de stream-uri și 8 milioane de single-uri vândute – câștigătoarea premiului Brit apare și pe noul single de la A1 și J1, „Deal Or No Deal”, care reinterpretează hitul ei revoluționar „Finders Keepers”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *