Mabel face echipă cu 24kGoldn pentru piesa Overthinking
2022-05-20 23:30:00

Mabel face echipă cu 24kGoldn pentru piesa “Overthinking”. Melodia este însoțita de un videoclip viu care prezintă avantajele și dezavantajele unei petreceri fanteziste în casă.

Conceput de Mabel în LA, cu echipa de producție Stargate (Rihanna, Katy Perry), „Overthhinking” este un hit neclintit de onest, despre momentul în care cultura clubului se întâlnește cu anxietatea socială. Noua piesă este o previzualizare a noului album, care prezintă cât de repede pot trece lucrurile de la palpitant la toxic. “Mulți oameni care suferă de tulburări ale sănătății mintale se vindecă singuri și eu am trecut printr-o perioadă în care am apelat la droguri pentru a-mi amorți sentimentele. Sper că oricine poate rezona cu acest cântec și știe că după întuneric vine lumina.”

A înțelege mentalitatea din spatele „Overthinking” înseamnă, de asemenea, să cunoaștem călătoria pe care a făcut-o Mabel în ultimii câțiva ani. Chiar la începutul lockdown-ului, Mabel și câinii ei s-au mutat înapoi la părinții ei, artista s-a înscris la cursuri de dans și a canalizat tot ce-i lipsea (prieteni apropiați, seara cea mare, dragoste tânără, senzație de frică) în acest nou capitol muzical. În timp ce a continuat să lucreze la piese în Marea Britanie și SUA, Mabel a lansat prima dată single-ul „Let Them Know – un imn fără scuze, care proiectează încredere pentru oricine are nevoie. Recentul single, „Good Luck”, a distilat influențele house și vocea feminină într-o melodie pop perfect realizată.

După ce a obținut un uluitor al doisprezecelea succes în top 20 cu „I Wish” (o colaborare cu Joel Corry) pentru a începe 2022, Mabel a depășit acum 4,5 miliarde de stream-uri, 8 milioane de single-uri vândute și 2,5 milioane de albume vândute pentru „High Expectations” (cel mai vândut debut al unei britanice în 2019). Mabel din 2022 este o tânără care trăiește într-o putere deplină și autoactualizată, purtând cu mândrie chiar și acele momente de „Overthinking”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *