Mabel, Jax Jones & Galantis și-au unit forțele pentru piesa Good Luck
2022-03-18 20:13:00

„Good Luck” este cel mai recent single semnat Mabel, Jax Jones & Galantis, și care este disponibil acum pe toate platformele de streaming via Polydor Records.
Euforic, hedonistic și remarcabil, track-ul „Good Luck” îmbină subiecte precum prietenie, durere de inimă și solidaritate feminină într-o piesă pop, caracteristică lui Mabel.

Mabel a declarat: „aceasta este piesa de care ai nevoie pentru a-ți da putere în timp ce te pregătești să ieși în oraș: când suferi după acel cineva, dar prietenii te scot în oraș să te ajute să uiți de acea persoană“. Piesa poate fi considerată o continuare a hit-ului „Don’t Call Me Up”, această tematică este redată vizual în videoclipul dinamic al piesei „Good Luck”, în care este continuată explorarea universului din clipul single-ului „Let Them Know”, clubul reprezentând sentimentul de neînfricare.

Pentru a înțelege puterea din spatele cântecului „Good Luck”, trebuie înțelese și experințele prin care a trecut Mabel în ultimii ani. La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit și, pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atentia publicului. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat înapoi cu părinții ei, s-a focusat pe cursuri de dans și si-a indreptate atentia catre toate momentele care i-au lipsit (prietenii apropiați, ieșiri în oraș, sentimentul de a te îndrăgosti și de a te simți neînfricat) în acest nou capitol muzical.

Galantis s-a bucurat de o largă apreciere după lansarea albumului lor de debut, “Pharmacy”, care a ocupat primul loc în topul albumelor Billboard Dance, a obținut numeroase certificări de platină și aur RIAA și două nominalizări la Grammy. Duo-ul a colaborat cu artisti precum Dolly Parton, Little Mix și David Guetta (la hitul lor din 2021, „Heartbreak Anthem”, care a debutat pe locul 1 în topurile mondiale iTunes și a petrecut 13 săptămâni în Top 10, in Marea Britanie), Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry și Britney Spears.
Jax Jones este un artist renumit, acumulând până în prezent peste 32 de milioane în vânzări de single-uri și 6.7 miliarde de stream-uri. Jax a devenit un pilon al muzicii moderne în Marea Britanie si continuă să creeze piese care sfidează genurile muzicale, colaborând cu artiști precum Demi Lovato, Ed Sheeran, Bebe Rexha, Diana Ross, Joel Corry, Mark Ronson, Mabel, Years and Years, Martin Solveig, RAYE și Stefflon Don.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *