MABEL lansează "Look At My Body", alături de Shygirl
2024-05-12 16:44:19

Mabel lansează single-ul “Look At My Body” și își unește forțele cu Shygirl. Piesa vine însotită de un videoclip provocator – o odă nepocăită pentru a-ți asuma sexualitatea și feminitatea.

Videoclipul însoțitor, regizat de David Wilson, le vede pe Mabel și Shygirl dezlipind privirea masculină, răsturnând momente culturale binecunoscute care datează din timpurile Evei și ale fructului interzis.

Produs de MXM și Wolf Cousins, single-ul puternic marchează o nouă eră pentru Mabel, care o vede mai autentică și fără regrete.

Vorbind despre single și videoclip, Mabel a împărtășit: „Această înregistrare este despre chestionarea privirii bărbatului și despre puterea femininului divin. M-am simțit mult timp judecată după aspectul meu. Acum sunt într-o etapă din viața mea în care îmi sărbătoresc corpul, fără a-l lăsa să mă definească. Colaborarea cu Shygirl este ceva ce mi-am dorit să fac de foarte mult timp, deoarece sunt un mare fan al
muzicii ei.

Shygirl a mai adăugat: „Am avut un timp atât de drăguț lucrând cu Mabel la asta – un lucru ușor și natural în formă, îmi place să petrec timp cu ea. O melodie pentru cei cărora le place să urmărească xx”

Mabel, născută Mabel Alabama-Pearl McVey, este o vedetă pop din Marea Britanie. Ea a adunat hituri precum „Don’t Call Me Up”, „My Lover” și „Fine Line”, două albume de top și a câștigat cel mai bun solo feminin la BRITs.

La începutul acestui an, Shygirl și-a lansat EP-ul Club Shy, o nouă latură a lui Shygirl care se sprijină pe afinitatea ei adânc înrădăcinată pentru muzica de club și muzica electronică, păstrându-se în același timp fidelă sufocantului ei personaj. În 2023, albumul de debut al lui Shygirl, Nymph, a fost selectat pentru premiul Mercury 2023.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *