MABEL lansează noul single "STUPID DUMB" în colaborare cu TY DOLLA $IGN
2024-10-12 19:08:35

Mabel lansează un single nou-nouț, „Stupid Dumb”, alături de superstarul global, Ty Dolla $ign. Înregistrată în inima LA-ului, melodia „Stupid Dumb” este o fuziune perfectă dintre vocea fermecătoare a lui Mabel și a tonalităților caracteristice lui Ty Dolla $ign.
Produs de Tommy Brown, nominalizat la Grammy, single-ul prezintă chimia electrizantă a duo-ului în timp ce schimbă mărturisiri crude și sincere despre pierderea controlului și despre faptul că sunt gata să riște totul pentru dragoste.
Cu o producție hipnotică și o percuție irezistibilă, piesa R&B continuă o eră revitalizantă pentru una dintre cele mai strălucitoare artiste din Marea Britanie. Single-ul este asociat cu o imagine din culise, oferind fanilor o privire intimă asupra magiei din spate.

Mabel declară despre single: „Stupid Dumb este despre momentul în care ești literalmente înnebunit după cineva. Am vrut să surprind acel sentiment euforic pe care îl ai atunci când acel cineva este la tot ce te poți gândi. Colaborarea cu Ty Dolla Sign la acest single a fost atât de specială. Sunt o mare fană a lui de mult timp și sesiunea noastră de înregistrare a fost cu siguranță una dintre preferatele mele!”

După revenirea la rădăcinile ei R&B cu „Vitamins” la începutul acestui an, Mabel a distribuit de atunci o serie de single-uri apreciate de critici, inclusiv piesa „Chat” și imnurile pline de putere „Look At My Body Pt.II”, cu Shygirl, și „Female”. Revista Elle a nominalizat “Intuition” drept cântecul numărul 1 al verii.

Păreri?

103 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *