Machine Gun Kelly și BRING ME THE HORIZON au lansat single-ul maybe
2022-03-18 19:13:00

Machine Gun Kelly și BRING ME THE HORIZON au lansat single-ul “maybe”. În urma mega-anunțului privind cel de-al șaselea album de studio al lui Machine Gun Kelly, „mainstream sellout”, care include lista de melodii și grafica oficială a albumului digital, MGK încearcă să-și răsplătească fanii încă o dată cu lansarea piesei „maybe” feat. BRING ME THE HORIZON. Melodia a fost redată la începutul acestei luni la Emo Nite din Los Angeles.
Lansată „Hottest Record In The World” la BBC Radio 1, „maybe” îl aduce pe MGK cu un pas mai aproape de lansarea albumului său din 25 martie, care va include pe Young Thug, Gunna, blackbear și mulți alți artiști. Colaborarea „maybe” a lui MGK cu Bring Me The Horizon include și un interviu între superstarul rock și solistul grupului, Oli Sykes.
Noile anunțuri adaugă și mai multă emoție datorită colaborărilor actuale de succes ale lui MGK cu WILLOW și Lil Wayne. „Emo girl” a depășit deja 40 de milioane de stream-uri și s-a clasat în top 25 în topul Billboard Alternative Airplay. „ay!”, cu legenda rap Lil Wayne, a depășit 11 milioane de stream-uri numai în prima sa săptămână datorită videoclipului captivant, în care MGK și echipa sa circulă printr-o paradă de costume care demonstrează flerul său natural și stilul de viață.
mainstream sellout Tracklist
1. born with horns
2. god save me
3. maybe feat. Bring Me The Horizon
4. drug dealer feat. Lil Wayne
5. wall of fame (Interlude)
6. mainstream sellout
7. make up sex feat. blackbear
8. emo girl feat. WILLOW
9. 5150
10. paper cuts (album version)
11. WW4
12. ay! feat. Lil Wayne
13. fake love don’t last feat. iann dior
14. die in california feat. Gunna & Young Thug
15. sid & nancy
16. twin flame

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *