Mae Muller a lansat piesa Me, Myself & I
2023-07-05 15:39:31

Mae Muller a lansat piesa “Me, Myself & I”. După o perioadă de intensă autoreflecție, piesa marchează un punct de cotitură pentru Mae, atât ca artist, cât și ca femeie.

„Am devenit suficient de conștientă de mine pentru a-mi da seama că întotdeauna am avut o problemă în a avea nevoie de validare masculină și a mă gândi la modul în care eram percepută de bărbați. A trebuit să mă întreb, pentru cine fac asta? M-am săturat atât de mult să-mi pese de părerile altora: au fost zece luni de sărbătoare, m-am concentrat pe lucruri mai importante. Trecerea prin acest proces mi-a arătat cât de fericită pot fi pe cont propriu”.

Me, Myself & I urmărește single-ul din top 10 și hit-ul nr. 1, I Wrote A Song, care fost lăudat de The Guardian și Independent. Imnul dance pop a fost ales pentru a reprezenta Marea Britanie la cea de-a 67-a ediție Eurovision Song Contest de la Liverpool și a urmat lansarea single-ului de la sfârșitul anului 2022 „I Just Came To Dance”. Toate cele patru piese vor apărea pe foarte așteptatul album de debut al lui Mae „Sorry I’m late” – un mesaj către fanii care au rămas alături de ea în timpul unei perioade de creștere și auto-descoperire.

Mae Muller a strâns o mulțime de urmăritori, strângând peste 2,7 miliarde de stream-uri. Un talent unic, Mae face muzică pop care are o adevărată putere, iar albumul ei de debut, Sorry I’m Late, nu face excepție. LP-ul cu 17 piese este plin de cântece profund personale, dar care demonstrează capacitatea ei de a sărbători experiența feminină în general, surprinzând starea de spirit a generației ei cu precizie jucăușă. Mae explorează dragostea și pierderea, întâlnirile și relațiile

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *