Mae Muller a lansat single-ul I Just Came To Dance
2022-10-29 17:16:41

Mae Muller a lansat single-ul “I Just Came To Dance”. Piesa o vede pe Mae revenind în lumina reflectoarelor după melodiile sale recente, în colaborare „American Psycho” cu Trippie Redd și Marshmello și hitul „Better Days” cu NEIKED și Polo G.

Noul single este o umplere instantanee a urechilor și a ringului de dans, care, cu siguranță, îi va face pe oameni să se miște pe măsură ce serile se apropie. Scrisă într-o călătorie recentă în LA, Mae a lucrat alături de oameni ca Jason Evigan (Troye Sivan, Dua Lipa, Madonna) și Lionel Crasta (Charli XCX, Hayley Kiyoko, FLETCHER).

Vorbind despre noul single, Mae explică: „Bine, o mărturisire despre mine este că îmi place să flirtez masiv și așa vreau să simtă această melodie. Un FLIRT mare, masiv. Când întâlnești pe cineva când te aștepți mai puțin, poate fi atât de interesant și am vrut să surprind asta. Când știi că cineva te simte, așa că îl faci să transpire puțin. De asemenea, este timpul să dansăm cu toții.”

Alături de single, Mae a lansat și videoclipul regizat de Fred Rowson (Little Mix, Wet Leg, Years & Years, Bree Runway).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *