Maggie Lindemann a lansat single-ul you're not special
2022-07-19 19:55:34

Maggie Lindemann a lansat single-ul “you’re not special”. Exrasă drept cea de-a patra piesă de pe albumul ei de debut SUCKPERPUNCH, Maggie Lindemann și-a lansat noul ei single trăsnit „You’re not special”. Piesa apare după lansarea „she knows it”, „ how could you do this to me?” (feat. Kellin Quinn) și „ break me!” (feat. siiickbrain).

„Cu „you’re not special”, am vrut să fac o declarație”, spune Maggie. „Toată lumea a avut de-a face cu cineva în viața lor care are două fețe – atât de amabil în fața ta și atât de rău în spate. Întotdeauna va fi cineva care să te judece sau să spere să te vadă eșuând, dar, în loc să îi lași pe acești oameni să-ți intre sub piele, continuă să-ți urmezi visele.”

În aprilie, Maggie a anunțat titlul proiectului de debut cu un site oficial pentru album care deblochează conținut special (note explicative de la Maggie, videoclipuri BTS, demo-uri de melodii, date de lansare, trailere video muzicale etc.) la finalizarea puzzle-urilor. Site-ul este conceptualizat de Maggie, inspirându-se din filmul american de groază, SAW.

Colecția de 15 piese relatează o călătorie de auto-descoperire și actualizare după succesul EP-ului ei luminos, primit în 2021, PARANOIA. „Este călătoria de la a fi supărat la a fi plin de speranță – o speranță despre care vreau ca ascultătorii să știe că există și pentru ei”, spune Maggie. SUCKPERPUNCH va fi lansat pe 16 septembrie 2022.

SUCKERPUNCH Track Listing:

intro / welcome in
take me nowhere
she knows it
casualty of your dreams
self sabotage
phases
i’m so lonely with you
break me! (ft. siiickbrain)
girl next door
we never even dated
novocaine
you’re not special
hear me out
how could you do this to me? (ft. Kellin Quinn)
cages

După ce a acumulat mai mult de un miliard de stream-uri de când a început să lanseze muzică, sunetul lui Maggie s-a schimbat în 2020 pentru a se alinia propriilor ei inspirații muzicale și pentru a motiva o generație de tineri care își caută propriile voci. Maggie a jurat din momentul în care a început să-și lanseze propria muzică că va fi adevărata ei persoană fără filtre și fără compromisuri.

Scopul lui Maggie este să depășească adversitatea care este pusă asupra femeilor în muzică și să creeze muzică care să-i vorbească. La 23 de ani, Maggie și-a descoperit vocea autentică de compozitoare și a injectat o doză acerbă de vulnerabilitate și onestitate cu privire la anxietăți, obsesii și nesiguranțe în noul ei material. Noua ei colecție de melodii prezentate pe SUCKPERPUNCH reia acolo unde s-a oprit PARANOIA (>169 de milioane de stream-uri), cu Maggie conducând, fără scuze, o mișcare generațională de spargere a granițelor și așteptările societății puse asupra femeilor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *