Maggie Rogers a lansat piesa "So Sick Of Dreaming"
2024-04-01 19:39:37

Maggie Rogers a lansat piesa “So Sick Of Dreaming”. Single-ul va fi disponibil pe viitorul ei album, al treilea din cariera, Don’t Forget Me. Materialul va fi lansat pe 12 aprilie.

Rogers a co-produs Don’t Forget Me cu Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Maren Morris) la Electric Lady Studios din New York City, scriind opt dintre cele 10 melodii cu el și scriind două singură. Shawn Everett (Brittany Howard, The War on Drugs) a mixat. Albumul a fost masterizat de Emily Lazar (Beck, Coldplay), care a masterizat toate albumele lui Rogers până în prezent.

Ea a împărtășit recent piesa omonima – o reflecție intimă asupra moștenirii pe care o creăm prin relațiile noastre. Videoclipul însoțitor a fost filmat în Super 8 din Maine și se desfășoară cu o energie organică asemănătoare albumului, în timp ce urmărește ritmurile simple și liniștitoare ale vieții de zi cu zi.

Maggie a sărbătorit recent a cincea aniversare de la lansarea “Heard It In A Past Life”, albumul ei de debut din 2019. Heard It In A Past Life a intrat în topul Billboard în topul vânzărilor de albume pe locul 1 și a debutat pe locul 2 în Billboard 200. Acum, certificat cu aur de către RIAA, albumul a vândut aproape un milion de copii în întreaga lume și a acumulat un miliard de stream-uri globale combinate. Ultimul ei album din 2022, Surrender, a câștigat, de asemenea, laude pe scară largă.

Track Listing – Don’t Forget Me

Side A
01 – It Was Coming All Along
02 – Drunk
03 – So Sick of Dreaming
04 – The Kill
05 – If Now Was Then

Side B
06 – I Still Do
07 – On & On & On
08 – Never Going Home
09 – All The Same
10 – Don’t Forget Me

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *