Maggie Rogers a lansat single-ul "Don't Forget Me"
2024-02-09 20:16:45

Maggie Rogers a lansat single-ul “Don’t Forget Me”. Artista a anunțat al treilea album, care va fi lansat pe 12 aprilie prin Capitol Records.  „Am vrut să fac un album care să sune ca o duminică după-amiază”, explică Rogers în scrisoarea de mai jos, care spune povestea realizării filmului Don’t Forget Me.

Astăzi, Rogers a împărtășit piesa omonima – o reflecție intimă asupra moștenirii pe care o creăm prin relațiile noastre. Videoclipul a fost filmat în Super 8 din Maine și se desfășoară cu o energie organică asemănătoare albumului, în timp ce urmărește ritmurile simple și liniştitoare ale vieţii de zi cu zi.

Ea a co-produs Don’t Forget Me cu Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Maren Morris) la Electric Lady Studios din New York City, scriind opt dintre cele 10 melodii cu el și scriind două singură. Shawn Everett (Brittany Howard, The War on Drugs) a mixat. Albumul a fost masterizat de Emily Lazar (Beck, Coldplay), care a masterizat toate albumele lui Rogers până în prezent.

Rogers a debutat „Don’t Forget Me”, „The Kill” și „So Sick Of Dreaming” în timpul turneului ei sold-out din Summer of ’23 din America de Nord, care a adus-o în locații emblematice precum Red Rocks și Hollywood Bowl. Cântece suplimentare au fost previzualizate în timpul petrecerilor de ascultare de luna trecută, care au sărbătorit cea de-a 5-a aniversare de la lansarea lui Heard It In A Past Life, albumul ei de debut din 2019.

Heard It In A Past Life a intrat în topul Billboard de vânzări pe locul 1 și a debutat pe locul 2 în Billboard 200. Acum certificat Aur de RIAA, albumul a vândut aproape un milion de copii în întreaga lume și a acumulat un miliard de stream-uri globale. Ultimul ei album din 2022, Surrender, a câștigat, de asemenea, laude de la Rolling Stone și Pitchfork.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *