Maggie Rogers lanseaza single-ul „Fallingwater”
2018-05-24 22:21:19

Maggie Rogers lanseaza „Fallingwater”, o piesa de o frumusete delicata, produsa de Rostam Batmanglij si Rogers, al carei videoclip va fi disponibil incepand de saptamana viitoare.

„Fallingwater” este o piesa ce reda in mod fidel configuratia unui suflet contorsionat de incertitudini, care se aduna sub forma de frustrari si indoieli legate de propria persoana. „Fallingwater” descrie traseul unei iubiri fara directii si busola, o dragoste promitatoare, ce se consuma treptat, pana in momentul disolutiei.

Maggie Rogers este o producatoare, compozitoare si interpreta, originara din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, „Alaska”, a fost #1 in clasamentul Spotify’s Viral 50, in 23 de tari, incluzand si Statele Unite. Cu peste 80 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reusit sa devina parte a listei Spotify Best of 2016 list. Primul sau material discografic a fost EP-ul „Now That The Light Is Fading”, lansat in anul 2017. Urmatorul sau album este programat pentru sfarsitul anului 2018.

Maggie Rogers se va alatura trupei HAIM intr-un turneu international, care va include Statele Unite si Europa. De asemenea, artista va bifa si o serie impresionanta de festivaluri anul acesta. Pentru mai multe detalii legate de concerte, fanii sunt rugati sa acceseze https://www.maggierogers.com/live/.

Puteti asculta / descarca “Fallingwater” aici.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *