“Magic in 5”, primul show muzical de creație din România care se desfășoară ONLINE! Liderii de echipă sunt Adda, Vanotek și Alex Velea
2020-01-28 18:28:36

“Magic în 5” este primul talent show muzical de creație din România, care se difuzează exclusiv în online și îi are ca lideri pe Adda, Vanotek și Alex Velea.
Concurenții care vor să fie parte din echipa Addei, lui Alex Velea sau Vanotek trebuie să aibă peste 14 ani, să se filmeze cântând o piesă proprie sau un cover și să se înscrie până pe 30 ianuarie, trimițând înregistrările la adresa de email: inscrieri@magicin5.com. Semifinala are loc pe data de 3 februarie în București, unde vor fi aleși cei 3 finaliști care merg mai departe.
“Magic în 5” se desfășoară în perioada 10-16 februarie la Borșa, de unde se transmite live timp de 8 ore pe zi întregul proces al unei creații muzicale. Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artiștilor și pe Youtube, dar și pe canalele “Magic in 5”.
Deși aflat abia la prima ediție, “Magic in 5” se diferențiază de celelalte talent show-uri de pe tv prin faptul că nu e doar un concurs de voci. E singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, participantul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5000 euro și un contract cu Cat Music.
Show-ul este rezultatul unei idei dezvoltate de Andrei Sovan și Adda, care, împreună cu Cătălin Rizea, soțul și managerul Addei, au pus la cale acest talent show muzical de creație. Încântați de proiect, Vanotek și Alex Velea au spus imediat “DA” la propunerea de a deveni lideri de echipa alături de Adda.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *