Maia Mălăncuș lansează Te aduc înapoi
2022-05-20 14:30:00

După mai multe colaborări cu artiști de renume precum Marius Moga, Ioana Ignat, ADDA și What’s UP, Maia Mălăncuș lansează „Te aduc înapoi”, primul single pe anul acesta. Cu versuri sensibile care dezvăluie povestea unei iubiri instabile, single-ul are un mesaj emoționant: când iubești din toată inima, cel mai dificil lucru este să renunți și să mergi mai departe. Cu muzica și textul scrise de Ștefan Ioniță, Bianca Dragomir, Marius Moga, Alex Coman și Alexandra Dinu în studiourile DeMoga Music, piesa „Te aduc înapoi” este însoțită de un videoclip care dezvăluie prin imagini acel vis continuu care nu dă pace celor care suferă, dar și procesul prin care aceștia trec atunci când inima lor este frântă.

„Mărturisesc că eram și sunt foarte nerăbdătoare să împărtășesc cu voi acest single, să îl puteți asculta și să îmi spuneți părerile voastre în comentarii pe YouTube sau pe Instagram. Din momentul în care am intrat în studio să înregistrez această piesă, mi-am dat seama că «Te aduc înapoi» este o melodie puternică, ce spune povestea multor suflete care au trăit o iubire imposibilă sau care au ajuns într-un impas. Sper ca mesajul piesei să ajungă cât mai departe și să aline sufletele rănite ce-i ies în cale”, povestește Maia.

„Am traversat oceanele s-ajung la tine/ Am rupt și trecutu’ n bucăți că să rămâi în lumea mea/ Cum ne-am găsit noi două inimi instabile?/ Acum doar în visele mele mai port amintirea ta” – sunt versurile prin care tânăra artistă surprinde emoția și sentimentele din spatele unei iubiri neîmplinite.

Maia Mălăncuș a început cariera muzicală pe când era doar un copil, iar de la o vârstă fragedă și-a arătat pasiunea pentru muzică și a început să studieze vioara și pianul. La 9 ani a câștigat „Vocea României Junior” alături de mentorul său, Marius Moga, iar un an mai târziu a lansat alături de ADDA videoclipul „Vreau să Zbor”. A primit apoi un rol în filmul „The Lion King” unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala, iar la scurt timp  a înființat trupa RockFire, un pop rock band. În anul 2020, la doar 14 ani, Maia Mălăncuș a urcat pe scena „X Factor” unde a cucerit jurații, dar și publicul cu energia ei debordantă și vocea sa. Vara trecută, artista a colaborat cu Ioana Ignat pentru „Îți place și ție”, un single cool, însoțit de un videoclip desprins parcă din filmele de la Hollywood, în care protagoniști sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu. Recent, Maia a interpretat vocea lui Mei, unul dintre cele mai îndrăgite personaje principale din comedia animată „Roșu aprins” (Turning Red), lansat de Disney și Pixar Animated Studios.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *