Malik Harris a lansat single-ul you & I
2022-06-13 19:10:25

Malik Harris a lansat single-ul “you & I”. Despărțirea înseamnă întotdeauna sfârșitul total? Noile începuturi necesită neapărat eșecuri anterioare? Și nu ne agățăm cu toții uneori cu disperare de oameni și legături care ne fac de fapt nefericiți? Acestea sunt exact problemele abordate de MALIK HARRIS în noul său single „you & i”, cu o dorință de a recunoaște că separarea nu trebuie să fie întotdeauna cel mai rău lucru din lume.

Un artist care reprezintă optimismul, pozitivitatea. Aceasta este motivația care l-a adus pe finalistul Eurovision înapoi de la Torino în Germania ca favorit al fanilor, single-ul său „ROCKSTARS” ajungând în top 10 în țara natală. Artistul de 24 de ani intenționează să urmeze acest lucru, nu numai că continuă să trăiască și să iubească marea sa pasiune – muzica – dar și permițând modului său pozitiv și inspirator de a privi viața să se întâlnească în noua sa melodie „you & i”.

„Ar putea suna ca un clișeu, dar fiecare final creează un nou început. De aceea, starea de spirit care stau la baza tu și eu este de fapt pozitivă – pentru a arăta că nu trebuie să te pierzi complet din vedere când lucrurile devin grele”, explică compozitorul-compozitor de la Landsberg emoțiile care au dat naștere piesei. Și MALIK are dreptate: Pentru că această melodie nu seamănă deloc cu o piesă grea de despărțire. Dimpotrivă: „you & I” este relaxată și comodă și aduce în minte o atmosferă relaxată de vacanță, mai degrabă decât amintiri triste. O coincidenta? Cu siguranta nu. În schimb, este o declarație clară, îmbinând o melodie simplă cu un mesaj puternic, MALIK HARRIS realizează un echilibru delicat.

Transformarea episoadelor negative în ceva pozitiv – exact despre asta este MALIK HARRIS. Atât ca persoană, cât și ca artist. Piesa lui “ROCKSTARS” nu a ajuns doar pe locul 4 în topurile germane, dar a ajuns și în Top 200 în topurile Shazam din peste 20 de țări (ajuns chiar și pe locul 64 în topurile Shazam la nivel mondial), făcând-o a doua cea mai bună piesă Eurovision.

Pentru ceea ce a putut face MALIK HARRIS, este „infinit recunoscător”, după cum ne spune. Nu se va lăsa distras de la drumul său ca muzician. În schimb, el așteaptă cu nerăbdare tot ce urmează – pentru că lucrurile noi și imprevizibile sunt în cele din urmă ceea ce face ca viața să merite trăită, chiar dacă soarta ne aruncă câteva provocări ici și colo.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *