Manuel Riva lanseaza, alaturi de Robert Konstantin, piesa Back By Sunday
2021-08-06 20:57:00

Pentru weekendurile care încep cu petreceri vineri și se termină abia duminică, avem piesa care descrie perfect acest traseu –  Back By Sunday – o colaborare între Manuel Riva și Robert Konstantin.

Dacă decideți să ieșiți singuri în acest sfârșit de săptămână, fără să vă mai anunțați persoana iubită de planurile voastre, nu promitem că veți fi iertați. Dar poate următoarele versuri, puse pe un bilețel în locul potrivit, vă vor ajuta… măcar pentru ziua de luni, când petrecerea se va fi terminat deja:  Hone, I’m gonna be back by sunday/ Gonna be back before u know / It’s gonna be fine on Monday / Feels just like I’ve never been gon’.

“Back By Sunday mi se pare piesa perfectă cu care să încheiem această vară plină de vreme bună. Mă bucur că am avut ocazia să colaborez cu Robert Konstantin pentru o nouă piesă și sunt fericit de rezultatul final pe care l-am obținut împreună.

Îmi doresc să vă placă și vouă la fel de mult pe cât ne place nouă și să fie o piesă care să vă însoțească la petreceri la rasărit sau la apus, în drumul înapoi spre casă!”, spune Manuel Riva.

“Despre Back By Sunday pot spune că are un vibe aparte, care reușește să sintetizeze atât de multe trăiri în doar câteva minute. Sunt fericit că, alături de Manuel Riva, reușim să creăm mereu un sound nou și o poveste în spatele notelor muzicale.

Sper ca această piesă să ajungă în căștile cât mai multor oameni din întreaga lume. Enjoy your trip!”, adaugă Robert Konstantin.

Manuel Riva este, în momentul de față, unul dintre cei mai de succes artiști români peste ocean. Piesele sale s-au aflat săptămâni la rând în topurile Billboard dedicate muzicii dance. Așa că, putem spune cu mândrie că Manuel Riva este într-o continuă ascensiune. Succesul international a venit o dată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart și a continuat cu “Miami”, piesă ajunsă între primele 10 în același clasament Billboard.

Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria  Best Romanian Act și a deschis mari festivaluri de muzică, precum UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari DJ din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *