Mara G a colaborat cu Arkanian pentru piesa Mai știi, la care a filmat și un videoclip senzual
2023-03-01 20:25:19

Revenire spectaculoasă pentru Mara Georgescu care cântă sub pseudonimul Mara G. Solista care a lansat “Mahala”, “Slobozia” sau “Trotinete” a revenit în atenția iubitorilor de muzică cu o nouă piesă, creație proprie, în colaborare cu Arkanian care se numește ”Mai știi” și la care a filmat și un videoclip.

După mai multe piese de senzație Mara G revine spectaculos cu o colaborare de senzație, căci solista colaboreză cu Arkanian pentru noul single. Pentru ”Mai știi” Mara G a scris versurile piesei și a făcut muzică împreună cu Arkanian și Alex Basalic iar de producție s-a ocupat Alex Basalic. Videoclipul piesei a fost filmat în mai multe locații, afară dar și într un decor precum un hotel de lux, fiind regizat de Ciolpan și Radu Ștefan. ”Am filmat aproape o zi, de dimineață pînă seară, iar la un moment dat, am înghețat pentru scenele în care am filmat afară. Dar va ieși bombă”, după cum povestește chiar Mara. Care a filmat multe scene într o cadă plină în care solista este aproape goală. În videoclip apare în câteva scene și Mario Mutu, iubitul solistei, care nu este la primul sau rol. Trebuie menționat că Mara a scris și acest scenariu care este unul cu totul inedit la fel cum este și look ul solistei pe care o să o vedeți în curând la Beach Please!. Momentan se află în Italia unde se relaxează într o vacanță de vis împreună cu iubitul ei.

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra de doar 19 ani a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. A cântat cu Faydee, cu DJ Hara a lansat melodia “Luna” și a mai avut și alte piese precum “Dolce Gabbana”, “Solo”, “Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, “Lacrimi de cristal” sau “Can’t Stop” cu Costi și Ajay Stevens. Cele mai recente piese ale ei sunt “Mahala”, “Slobozia” sau “Trotinete”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *