Mara G șochează din nou: a lansat cu Alberto Grasu piesa Slobozia
2023-01-21 20:54:18

Anul a început bine pentru Mara G, revelația muzicală ce și a câștigat imediat publicul. Asta după ce a inceput sa lanseze piese sincere si directe interpretate la început cu numele său real, Mara Georgescu. I, iar acum cântă sub pseudonimul Mara G și a lansat împreună cu traperul Alberto Grasu videoclipul piesei “Slobozia”

2023 a început în forță pentru Mara G care iată că a revenit în atenția fanilor cu o nouă colaborare de senzație împreună cu traperul Alberto Grasu cu care a și filmat videoclip pentru piesa “Slobozia”. Pentru “Slobozia” au colaborat mai mulți artiști atât la versuri cât și la muzică.

Dintre aceștia îi amintim pe Erika Isac și Alberto Grasu care au scris versurile, iar de muzică s au ocupat Erika Isac, Alberto Grasu și Bogdan Gridan, care a făcut și producția melodiei. E o premieră pentru Mara care înainte de acest single a lansat “Trotinete”, iar până acum lucra singură la linia melodică și versuri. Trebuie spus că doar peste câteva zile Mara împlinește I9 ani, fiind in plină fortă și creativitate. În plus trebuie știut că puștoaica pregătește noi piese având în vedere că va fi una dintre vedetele care sunt pe afișul festivalului “Beach, Please! care în 2023 va ține 4 zile și 4 nopți, pe plaja din Costinești, în perioada 27- 30 aprilie.

Iar Mara G va urca pe aceeași scenă cu nume mari din diferite zone și genuri muzicale. Momentan îi puteți urmări pe cei doi artiști pe rețelele de socializare și vedeți ce noutăți mai scot iar în continuare puteți urmări dar și asculta nouă piesă și vedea videoclipul pentru “Slobozia”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *