MARÉJ și nostalgia iubirii pierdute în piesa „Km 0”
2024-04-25 18:17:53

MARÉJ vine în atenția voastră cu cea mai nouă piesă a sa – ,,Km 0″ – o odă emoționantă dedicată iubirii pierdute, o piesă profundă care răscolește sentimentele ascunse ale ascultătorilor. Prin versuri pline de nostalgie și o melodie captivantă, MARÉJ reușește să creeze o atmosferă introspectivă, invocând amintiri ale unui trecut frumos, dar ireversibil.

Titlul „Km 0″ simbolizează locul de start, un punct de referință fundamental într-o călătorie, asemănător cu momentul începerii unei iubiri. Acest punct inițial, unde totul este posibil, devine un loc de întoarcere imaginar, unde artistul și ascultătorii săi pot reflecta asupra traseului parcurs în relația descrisă.

Piesa a fost scrisă de MARÉJ și Stela Postolache și produsă de Cătălin Temciuc (Tensso).

,,<<Km 0>> reprezintă locul cel mai pur, locul unde este <<începutul>>, locul unde se întâlnesc două inimi care urmează aceeași cale, dar numai împreună.” ne spune MARÉJ.

MARÉJ este un proiect de muzică pop-trap inițiat în 2020 în Chișinău, Republica Moldova. Este caracterizat de o prezență vocală puternică și distinctă, datorată solistului și compozitorului proiectului. De la începutul său, MARÉJ a explorat diferite povestiri de dragoste prin intermediul muzicii și versurilor sale. Talentul lui MARÉJ se evidențiază în special în interpretările live, unde acompaniază emoția versurilor cu chitara acustică, într-un stil simplu și romantic, care amplifică impactul emoțional al cântecelor sale. Piesa sa „Arde-mă”, realizată împreună cu Dara, a cunoscut un succes notabil, fiind foarte apreciată în Moldova și clasându-se în top 40 la Kiss FM România, iar pentru 2024, urmează din ce în ce mai multe proiecte promițătoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *