Maria Zvinca, Ioana Cristea și Nuta Kiki sunt traineri la Academia de Content, primul program de mentorship în beauty vlogging
2020-11-05 21:13:00
Motivație, pasiune și multă dorință: de atât au avut nevoie Maria Zvinca, Ioana Cristea și Nuta Kiki pentru a porni Academia de Content, primul program de mentorship în beauty vlogging. Structurat pe opt lecții, cei trei traineri împărtășesc cursanților cunoștințele lor și îi învață cum să transforme o pasiune într-o profesie.

Maria Zvinca, Digital Strategist, Social Media Expert & Content Creator, mărturisește că: „este unul dintre proiectele de care sunt cea mai mândră. Și mai ales datorită feedback-ului primit de la cursanți. Sunt curioși, entuziaști și pe lângă faptul că sunt încântați de tot ce învață, sunt și motivați să facă mai mult, să se implice mai mult. Academia de Content e locul în care pasiunea pentru content creation se tranformă în profesie. Aici e locul în care înveți de la profesioniști tot ce ai nevoie să știi dacă vrei să pui bazele carierei tale digitale.”

Astfel, cei trei traineri prezintă un program modern ce poate fi adaptat nevoilor societății actuale, iar cei ce urmează cursul vor pleca cu o bază generoasă de informații pentru un start puternic în online. Din momentul în care Academia de Content și-a deschis porțile pentru cursanți, Maria, Ioana și Kiki au creat atmosfera perfectă pentru toți cei care au decis că vor să descopere ce se află behind the scene în beauty vlogging într-un mod cât mai plăcut și interactiv.

„Cel mai mult îmi place la Academia de Content vibe-ul fresh care se resimte datorită informațiilor de actualitate și datorită cursanților care știu exact de ce sunt aici, știu ce vor să facă și sunt extrem de dornici și deschiși să învețe. Am dat naștere acestui proiect prin prisma faptului că ne doream să oferim ceva ce noi nu am avut, dar ne-am fi dorit să fi avut atunci când am început să postăm pe rețelele de socializare. La Academia de Content oferim informații clare, transparente, tips and tricks și skill-uri pe care le putem folosi în viitorul nostru job în online. Toate întrebările legate de acest domeniu al «influencer-ingului» își au răspunsul aici alături de o echipă profesionistă”, povestește Nuta Kiki, Visual Guru, Photograf & Videograf, Content Creator.

Printre subiectele atinse în acest curs se numără atât optimizarea paginilor de Social Media, cât și trenduri în beauty vlogging sau community management. Mai mult decât atât, subiectele sunt abordate prin workshop-uri practice precum Camera Makeup, prin care cei înscriși învață să seteze corect camerele și luminile, dar și să editeze corect fotografii și video-uri.

„Mă bucur enorm să fac parte dintr-un proiect atât de modern, adaptat nevoilor societății actuale. Mă bucur că am ocazia să îmi extind activitatea de trainer și abia aștept să împărtașesc din experiența mea atât ca Make-Up artist, cât și cea de creator de conținut pe partea de beauty“, povestește Ioana Cristea, Beauty & Fashion Specialist, Make-Up Artist & Trainer.

Astfel, cursanții vor lucra îndeaproape cu fiecare trainer în parte, vor afla marile secrete din viața unui creator de conținut și vor primi îndrumarea de care au nevoie pe tot parcursul programului de mentorship.  La finalul cursului, cei inscriși vor susține un examen final prin care vor pune în practică tot ce au învațat în cele opt lecții.

Cei pasionați de beauty vlogging se pot înscrie pe site-ul Academiei de Content: www.academiadecontent.ro

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *