MARINA & FLORIAN PICASSO ANUNȚĂ LANSAREA UNEI COLECȚII DE NFT-URI ÎN EDIȚIE LIMITATĂ
2022-02-06 11:23:00
FLORIAN PICASSO, JOHN LEGEND & NAS LANSEAZĂ PIESA „TOMORROW”, CARE SĂ ÎNSOȚEASCĂ NFT-URILE
 
Marina Picasso, nepoata lui Pablo Picasso, și fiul său, Florian Picasso, au anunțat o colecție de NFT-uri în ediție limitată, care a fost lansată pe 28 ianuarie. Colecția de NFT-uri este împărțită pe porțiuni diferite, cu 5 seturi limitate a câte 200 de NFT-uri fiecare, care sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul ManAndTheBeat.com De asemenea, un set limitat de 10 NFT-uri vor fi disponibile via Nifty Gateway, ceea ce înseamnă că un total de 1010 NFT-uri vor fi puse la vânzare.

Pentru a sărbători această colecție de NFT-uri, Florian Picasso, strănepotul renumitului artist, adoptat de nepoata lui Picasso, Marina, a colaborat cu John Legend si Nas pentru piesa intitulată „Tomorrow”. Piesa, lansată vineri, 4 februarie, va fi disponibilă pentru fani pentru o săptămână de la lansare pe website-ul ManAndTheBeat.com. Track-ul a fost produs și co-scris de legendarul artist și producător britanic, Stuart Price.
Fiecare NFT din această colecție vine însoțit de piesa „Tomorrow”, pentru a crea o experiența vizuală și auditivă inedită. 
Organizată și produsă de către managerul lui Florian Picasso, Cyril Noterman, împreună cu Alex Harrow și Lucas Keller de la Milk & Honey, Nicholas Guarino de la Art Redefined, producătorul de hit-uri internaționale, Stuart Price, și David Brady de la Spin Artist Agency, colecția este prima dintr-o serie ce urmează să fie prezentată de Marina și Florian Picasso, alături de colaborări cu unii dintre cei mai importanți muziceni din prezent.

O parte din încasările colecției de NFT-uri vor fi donate către Nurse Heroes – o organizație caritabilă, care are misiunea de a ajuta sistemul de sănătate, și către Carbon180, o organizație non-profit, care se focusează pe problemele climatice cauzate de emisiile de carbon.

 
Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *