Marius Marin lanseaza “Pentru Ea”, un single dedicat fiicei lui
2016-02-02 16:40:25

Marius Marin, Gerard Butler de Romania, lanseaza single-ul “Pentru Ea”, insotit de un videoclip in care fiica lui Evelina, in varsta de 6 ani, joaca rolul principal.

“Evelina este cea mai de pret persoana din viata mea. “Pentru Ea” as face orice si asa cum spun si versurile, o ador si abia astept sa ajung acasa, la ea, după fiecare cantare. M-am bucurat tare mult cand echipa UnderClover Studio (Lorean Georgian, Dan Gradinaru) mi-a propus aceasta piesa. Mi se potriveste manusa. De altfel, cred că toti parintii rezoneaza cu mesajul. Sper ca peste ani, cand Evelina o va asculta, sa-si reaminteasca cat de mult o iubesc!”, a declarat Marius Marin.

Tatic si el, Andrei Stafi, regizorul videoclipului, a reusit sa redea emotiile si trairile profunde ale protagonistilor, si sa surprinda acele momente unice dintre tata si fiica, evidentiate in dialogul dintre cei doi.

“Este imposibil sa nu ai emotii cand filmezi alaturi de copilul tau si mai ales cand realizezi cat de mult a crescut. Numai un parinte poate intelege aceste sentimente. Am incercat ca totul sa fie perfect, de la tinuta vestimentara, Men’s Cave, pana la cina pregatita pentru Evelina.”, a completat Marius Marin.

Marius Marin a devenit cunoscut publicului odata cu participarea la concursul “Vocea Romaniei”, unde a ajuns pana in finala. Loredana Groza a fost cea care l-a numit “Gerard Butler de Romania”, iar de atunci toata lumea il asociaza cu actorul de la Hollywood. In 2014, a colaborat cu Cristina Spatar la single-ul “Povestea Noastra”, al carui videoclip a fost filmat in Malta.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul noului single al lui Marius Marin, “Pentru Ea”, dar si cateva imagini din timpul filmarilor, dupa care va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *