Marshmello a lansat American Psycho, alături de Mae Muller și Trippie Redd
2022-07-29 20:41:31

Marshmello a lansat “American Psycho”, alături de Mae Muller și Trippie Redd. Cu o onestitate caracteristică, Muller își recunoaște propriile defecte în timp ce se adresează unui fost, concluzionand „Ai pus T-ul în toxic”. Trippie Redd spune cealaltă parte a poveștii în versul său. Cântecul se deschide ca o baladă de pian introspectivă, iar producția lui Marshmello se construiește de acolo si creste până la un refren captivant.

Regizorul Raja Virdi (Holly Humberstone, George Ezra, Passenger) aduce o atmosferă stilizată a anilor 90, care explorează dualitățile găsite în indivizi și relațiile lor. În timp ce cântă, Mae Muller se mișcă prin peisaje de vis foarte diferite, de la medii înfloritoare, curate, pline de bucurie, până la lumi roșii murdare și în descompunere. Trippie Redd își rostește versul în mijlocul norilor.

„American Psycho” vine în urma celei mai recente colaborări a lui Marshmello cu Khalid, „Numb”. Single-ul a strâns deja peste 75 de milioane de stream-uri în primele șase săptămâni de la lansare și continuă să urce în Billboard’s Hot 100. Pe lângă rezidențele sale din Las Vegas, Marshmello este cap de afiș al numeroaselor festivaluri internaționale din această vară, inclusiv Tomorrowland și Rock in Rio. Muller va cânta la Y Not?, iar Trippie Redd este în turneu în America de Nord cu Machine Gun Kelly.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *