Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru Sah Sah
2022-07-10 20:15:22

Marshmello colaborează cu Nancy Arjam pentru “Sah Sah”. Renumită în întreaga lume drept „Regina muzicii pop arabe”, Nancy Ajram ridică piesa cu vocea ei irezistibilă și identificabilă instantaneu. Vocea ei se împletește cu producția electronică de inspirație araba.
În videoclipul însoțitor, coregrafia impresionantă a lui Nancy captivează în timp ce Marshmello cântă pe un qanun tradițional arab. Împreună, aceștia preiau ringul de dans cu un sunet vizionar care rupe granițele.

Despre colaborare, Marshmello spune: „A lucra cu o legendă precum Nancy este o onoare totală. Mă simt foarte recunoscător că pot lucra la acest cântec și că pot păși în cultura ei. Îmi place că a avut încredere în mine și m-a lăsat să îmbin stilul meu în stilul ei.”

Nancy Ajram spune: „Nu îmi pot ascunde entuziasmul de a împărtăși această melodie cu toată lumea, fie prin videoclipul muzical, fie prin petrecerea de lansare. Eforturile au contribuit la atragerea unor caracteristici globale în „Sah Sah” și au ajutat la combinarea muzicii arabe și străine, ceea ce confirmă că muzica este, într-adevăr, o limbă unică care îi aduce pe toți împreună și alungă toate granițele. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au muncit din greu pentru succesul acestui cântec și pentru a-i oferi un caracter global demn de muzica arabă, de la managerul și prietenul Wassim ‘SAL’ Slaiby, până la managerul meu, Jiji Lamara, și toți cei care au lucrat cu dăruire și profesionalism pentru a vă aduce un record mondial de arabă de care sunt mândru.”

Înainte de lansare, fanii așteptau cu nerăbdare sosirea cântecului, deoarece acesta a avut tendințe online în regiunea MENA, inclusiv în Arabia Saudită, Egipt, Iordania, Siria, Maroc și multe altele. Ca să nu mai vorbim de faptul că „Sah Sah” va fi prezentat și ca cântecul lunii ESPN pe parcursul lunii iulie. Astăzi, 8 iulie, la 14:00 EST/11:00 PST, fanii se pot alătura lui Nancy în Metaverse pentru o petrecere de lansare pentru a sărbători melodia, făcând-o prima artistă arabă care a făcut acest lucru. „Sah Sah” deschide calea pentru ca artiștii și muzica arabi să continue să perturbe scena muzicală globală.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *