Martin Garrix face echipă cu Breathe Carolina pentru Something
2022-07-29 21:12:50

Martin Garrix face echipă cu Breathe Carolina pentru “Something”. Cel mai recent single care a venit din parteneriatul unic dintre STMPD RCRDS și Tomorrowland Music vine sub forma „Something”, o melodie electro. Garrix a prezentat în premieră colaborarea foarte așteptată cu Breathe Carolina în recentele sale spectacole din primul și al doilea weekend de festival la emblematicul Tomorrowland Mainstage.

Martin Garrix: „Sunt foarte încântat de colaborarea dintre STMPD RCRDS și Tomorrowland Music pentru acest EP. Această piesă este unul dintre ID-urile din seturile mele Tomorrowland Mainstage și se potrivește cu adevărat cu energia publicului Tomorrowland. Mă bucur că toată lumea o poate asculta acum!”

Compus dintr-un total de 7 producții ale unora dintre cele mai mari talente ale STMPD RCRDS, EP-ul „STMPD RCRDS x Tomorrowland Music” face parte dintr-o colecție de lansări exclusive de către Tomorrowland Music sub tema festivalului de anul acesta „The Reflection of Love”, care celebrează revenirea Tomorrowland după trei ani prin adunarea unora dintre cei mai mari artiști din muzică electronică.

Ca parte a colaborării unice, șeful labelului, Martin Garrix, găzduiește și își organizează propria scenă STMPD RCRDS la The Library în timpul celui de-al treilea weekend al festivalului Tomorrowland, vineri, 29 iulie. Cunoscut pentru seturile lor surprinzătoare, superstarul olandez și casa sa de discuri au creat o gamă interesantă pentru ediția din acest an, cu seturi de la Brooks & Julian Jordan, DubVision & Matisse&Sadko, Blinders & TV Noise printre multe alte fuziuni grozave.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *