Martin Solveig face echipă cu Raphaella pentru Allo Allo
2023-04-29 16:58:05

Martin Solveig face echipă cu Raphaella pentru “Allo Allo”, single-ul principal de pe urmatorul album al lui Martin, care va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Distractiv, captivant și plin de energie, „Allo Allo” are vocea compozitoarei Raphaella. Ea cântă peste producția pop imaculată a lui Solveig, bazată pe sintetizatoare, semnalând revenirea francezului la apogeul muzicii house.

În mod tipic Martin Solveig, single-ul este însoțit de lansarea unui videoclip cu imagini cinematografice, care folosesc medii mixte, animație și metaverse pentru a aduce la viață estetica DJ-ului parizian.

Artistul Martin Solveig, cu vânzări de platină la nivel mondial, a obținut un succes fenomenal în cei 20 de ani ca DJ, producător și compozitor și continuă să depășească limitele muzicii cu ideile sale de pionierat. Și-a perfecționat meseria în adolescență, a devenit DJ rezident la veneratele cluburi pariziene Le Palace, Les Bains-Douches, L’Enfer și Le Queen și, în scurt timp, a lansat single-uri de top și a produs pentru Madonna. În ultimii ani, Martin a făcut echipă cu colegul David Guetta pentru „Thing For You”, în timp ce a obținut 2 miliarde de stream-uri. De asemenea, face parte din duo-ul EUROPA, un proiect de colaborare cu colegul producător, Jax Jones, care a avut cel mai recent succes cu imnul de vară din 2022 – „Lonely Heart” cu Gracey. Cu un 2023 uriaș înainte, programul turneului lui Martin este setat să atingă 50 de spectacole, ca să nu mai vorbim de rezidența lui la Ibiza la Pacha din iulie până în septembrie.

Raphaella a colaborat cu Sonny Fodera, MK și mulți alții, strângând peste 100 de milioane de stream-uri, iar munca ei a avut premiera cu Annie Mac de la Radio 1, Pete Tong, Danny Howard și Mistajam de la Radio 1xtra și DJ Target.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *