Martin Trevy si Serena lanseaza Un Baile Mas, o piesa pasionala care invita la dans
2022-06-17 15:29:43

Martin Trevy și Serena lansează „Un Baile Mas”, o piesă îmbrăcată în pasiune, care te invită la dans. Acum, la început de vară, piesa celor doi artiști își propune să creeze peisajul perfect pentru creionarea unor amintiri pe care le vei purta cu tine de acum înainte, pe ritmuri care îmbină muzica dance cu cea latino.

Dragoste, pasiune, energie, dorință, toate sunt ingrediente importante care se regăsesc în „Un Baile Mas”, o piesă care nu trebuie să lipsească din niciun playlist în această vară și care promite să transforme starea de spirit a tuturor.

Piesa reprezintă prima colaborare dintre Martin Trevy și Serena și conține un mix care va transporta pe toată lumea pe unele dintre cele mai exotice plaje din lume.

Serena: „Din fiecare colaborare încerc să învăț ceva”

„Mi-a făcut plăcere să lucrez alături de Martin Trevy. Este un artist complet și a fost o colaborare care m-a ajutat să mă dezvolt ca artist. De altfel, din fiecare colaborare încerc să învăț ceva, să devin mai bună și să ajung mai ușor la oameni. Sper să vă placă piesa și să ajungeți să o iubiți, așa cum o iubesc eu”, a declarat Serena.

Serena este o cântăreață și compozitoare din România, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă. Vocea ei unică i-a oferit numeroase oportunități de-a lungul timpului, precum colaborări cu DJi cunoscuți atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional. Prima piesă a artistei, „Safari”, a avut un succes uimitor, intrând în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Kazahstan, Azerbaijan și adunând peste 237M pe YouTube și peste 78M de streamuri pe Spotify, până în prezent.

Martin Trevy este un producător, cântăreț, compozitor și DJ din Columbia, care a cochetat, de-a lungul timpului, cu muzica dance, pop și latino, reușind să inspire, prin stilul său unic, peste jumătate de milion de ascultători de peste tot din lume, doar pe Spotify. Piesele sale au reușit să atragă sprijinul unor artiști recunoscuți la nivel internațional, precum Lost Frequencies, Nicky Romero și Tiesto.

Piesa lui Martin Trevy și Serena te va ajuta să găsești curajul de care ai nevoie pentru a invita acea persoană specială la dans. Tot ce mai rămâne de zis este „Un Baile Mas, por favor!”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *