Masego a lansat You Never Visit Me
2022-12-16 18:39:39

Masego a lansat „You Never Visit Me”. Piesa este o reflecție sinceră asupra modului în care dragostea poate fi pusă pe margine în timp ce își urmărește visele. Multi-instrumentalistul de jazz/hip-hop/R’n’B a înregistrat piesa cu producătorul câștigător al GRAMMY® Wu10 (J. Cole, Ari Lennox) și Todd Pritchard (Trippie Redd, Tinashe) la studioul Wu10 din Huntsville, AL, și cu co-producătorul Louie Lastic (Kehlani, Ambré) în Los Angeles. Justus West (Alicia Keys, John Legend) se alătură la chitara electrică.

„You Never Visit Me” urmează „Say You Want Me”, o altă piesă de pe viitorul album al lui Masego. NPR a salutat „Say You Want Me” drept „o tăietură vibrantă… care se stabilește undeva între amapiano și dancehall”. VIBE a lăudat „R&banger-ul ritmic cu dantelă afrobeats”.
Biletele pentru turneul Masego You Never Visit Me din 2023 au fost puse în vânzare săptămâna trecută și spectacolele au început imediat să se epuizeze, ceea ce a determinat adăugarea de spectacole la Terminalul 5 din New York City (2 aprilie), The Fillmore din Silver Spring, MD (8 aprilie) și The Wiltern din Los Angeles (28 aprilie). Spectacolul din 24 martie din Chicago a fost mutat la Salt Shed, din cauza cererii de bilete. Turneul amplu din America de Nord va fi lansat pe 13 martie cu un spectacol sold-out la The Observatory din Santa Ana, CA.

Masego, care a acumulat până în prezent aproape două miliarde de stream-uri globale combinate în cariera sa, face în prezent turnee în Europa pentru a sprijini Study Abroad: Extended Stay, ediția deluxe a apreciatului său EP, care a câștigat o nominalizare GRAMMY® pentru Cel mai bun album R&B progresiv. Etapa epuizată a turneului australian a inclus un spectacol la Opera din Sydney.
După lansarea în 2018 a albumului său de debut, Lady Lady – care conținea hitul „Tadow”, care a fost certificat platină în SUA, diamant în Brazilia și aur în Mexic – Masego a pornit într-un turneu de mai mulți ani care l-a găsit vânzând bilete și cântând festivaluri pe fiecare continent, în afară de Antarctica.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *