MATTEO BOCELLI lanseaza melodia Cautionary Tale, de pe coloana sonora a filmului Three Thousand Years of Longing
2022-08-19 18:36:38

Apreciatul cântăreț/compozitor Matteo Bocelli a dezvăluit „Cautionary Tale” – colaborarea sa cu compozitorul/producătorul/muzicianul multi-platină, nominalizat la GRAMMY®, Tom Holkenborg (alias Junkie XL).
Cei doi au creat melodia pentru filmul “Three Thousand Years of Longing”, care a fost regizat de George Miller (Mad Max: Fury Road) și îi are în distribuție pe Idris Elba și Tilda Swinton. Bocelli își face debutul în film, jucându-l pe Prințul Mustafa.

Regizorul George Miller spune: „Matteo joacă rolul unui prinț a cărui soartă se termină tragic. Mi se pare atât de corect că redă temele muzicale și narative ale filmului în cântec.”

Matteo Bocelli adaugă: „Este prima dată când sunt distribuit într-un film și a fost o experiență atât de incredibilă. M-am născut într-o familie care a trăit cu adevărat spectacolul, dar acesta a fost ceva complet nou și am fost surprins de cât de mult m-am distrat! Cu orice nou, există frică și incertitudine, dar există și curiozitate și entuziasm. Nu pot să cred că prima mea apariție în film este pentru George Miller și această distribuție și echipă de cei mai mari oameni – câștigători de Oscar! Și apoi sunt eu! Deci, chiar și a fi implicat într-o cale mică înseamnă lumea pentru mine. Să fac parte din coloana sonoră a filmului a fost adevăratul meu obiectiv – muzica este prima mea pasiune, așa că a fost foarte tare să am șansa de a le face pe amândouă. Sunt atât de onorat să cânt pe această piesă. Acum abia aștept ca toată lumea să vadă filmul. Sunt sigur că va fi iubit.

“A fost nevoie de doi ani pentru a crea aceasta melodie! A fi capabil să lucrez cu Matteo pentru a a transforma melodia în piesa „Cautionary Tale” a fost o bucurie, nu numai pentru că este în film, desi are o adevărată apreciere pentru viziunea lui George, ci și pentru că este un artist adevărat cu o voce atemporală, care are o înțelegere profundă a istoria muzicii”, spune Tom Holkenborg.

„Cautionary Tale” își ia titlul dintr-o linie centrală de dialog pe care Tilda Swinton o oferă în film. Bocelli reverberează cu un sentiment de romantism și mister, în timp ce el consideră natura dragostei și echilibrul delicat dintre soartă și liberul arbitru.

Single-ul, care a fost lansat de Capitol Records, include și versiunea „Cautionary Tale”, care este difuzată peste genericul final al filmului, în care Bocelli canta în patru limbi antice, inclusiv aramaica.

Three Thousand Years Of Longing va fi doar în cinematografele pe 26 august. După premiera sa mondială la Festivalul de Film de la Cannes la începutul acestui an, Vanity Fair a apreciat filmul drept „o metaforă sinceră a erei noastre digitale.”

Bocelli a început să învețe pianul la vârsta de șase ani. La 18 ani și-a făcut debutul pe scenă, cântând Verdi la Colosseum-ul din Roma. O mare parte din lume a auzit pentru prima dată vocea lui Matteo și pianul texturat cântând în „Fall on Me” din 2018, duetul englez/italian pe care l-a co-scris pentru albumul “Sì” al lui Andrea Bocelli. Cântecul, care a continuat cu coloana sonoră pentru The Nutcracker and the Four Realms de la Disney, a atins peste 300 de milioane de ascultari. El s-a alăturat recent tatălui său, legenda de operă Andrea Bocelli, într-un turneu in SUA, care a inclus două spectacole la Madison Square Garden din New York.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *