Matteo & Idahams lansează piesa A Little Bit
2022-05-20 16:30:00

Matteo, cântărețul, compozitorul și producătorul dancehall și reggae, „părintele” hitului Panama, colaborează cu Idahams, cântăretul, compozitorul și producătorul nigerian, pentru piesa „A Little Bit”, perfecta pentru playlistul acestei veri, care se anunta plina de distractie si relaxare.

Recent, hitul “Panama” a depasit 11 milioane de streamuri pe Spotify și 158 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Panama” a luat cu asalt Asia și mii de videoclipuri cu dans au fost încărcate pe diverse platforme de social media cu așa-numitul „Panama Dance”.
Matteo a lucrat la proiecte de producție și mixtape cu mulți artiști pop români de top, precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga (Morandi), Smiley, Deepside Deejays și alții.

Idahams a debutat în 2018 prin piesa „God Can Bless Anybody” a lui Mr 2Kay, pe care a scris-o și a apărut. Idahams este un munte de talent: cântăreț, producător, compozitor și MC. Și-a început cariera muzicală la vârsta de 10 ani în Biserica Anglicană, Rivers State, unde a cântat la clape, la trompetă, la chitară bas și la alte instrumente. Idahams a produs o mulțime de artiști în Port Harcourt și Lagos, dintre care unii sunt – Solidstar, Duncan Mighty, Kelly Hansom și Dany Boy. De asemenea, a produs și co-scris melodia de succes a lui Double Jay – „Bobo Juice” – o melodie care încă strălucește pe străzile și undele de radio. Pe lângă muzică, Idahams este absolvent al Școlii de Oceanografie, unde a studiat Ingineria Marină în domeniul navigației.

Păreri?

https://listen.lnk.to/ALittleBit

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *