Matteo și Gabi Bagu au o lansare "Blană"
2019-06-02 14:04:33

După ce Matteo a cucerit cele mai imporante țări din Asia, Matteo continuă să își surpinda fanii cu piese care au ajuns mereu în trending-ul YouTube și în inimile oamenilor. De data aceasta artistul lansează colaborarea pe care au așteptat-o fanii încă din momentul în care l-a prezentat publicului pe Gabi Bagu.

Gabi și Matteo vin cu o piesă #Blană, care te face să dansezi de la primele secunde. Compusă de către Matteo și Gabi Bagu în studiourile Mattman Music, piesa este o dedicație pentru toate fetele dornice să danseze cât e vara de lungă.

Videoclipul le aduce laolaltă pe Miră, Larisa Udilă, Ilinca Vandici, Cezara, Mimi, Cristina Almășan, Sandra Izbașa și Ștefania, în ipostaze diferite care îți testează imaginația.

“Cât poți fi de blană este despre toate momentele acelea în care prietena, iubita, soția ta este perfectă deși face ceva super basic. Cred că trăim într-o lume în care comuniunea este importantă și cred că fetele și femeile pot fi blană chiar și atunci când fac o supă. Videoclipul fix despre asta vorbește și completează perfect ideea piesei! Energia pe care o are piesa te face să dansezi, așa că sper să fie cu share-uri multe și să va bucurăți de colaborarea cu Gabi Bagu!” a declarat Matteo.

“Totul a fost atât de ,,Blană” de la început, de când eram în studio și am compus alături de Matteo acest single! Piesă este scrisă de acum 6 luni și am așteptat momentul perfect să o lansăm. Încă de la prima ascultare a demo-ului, mi-a dat un super vibe. Am simțit că piesă asta are un aer fresh și că o să fie fix pe placul publicului. De videoclip pot spune că are o poveste care merită văzută, sunt multe cadre care-mi plac și mesajul piesei combinat cu povestea clipului sunt tari rău! La filmări a fost “haz”, am ras cu toții și m-am bucurat enorm să văd că totul iese atât de bine. Ploaia ne-a dat ceva bătăi de cap și am mai adăugat o zi de filmare că să obținem ce ne-am dorit! Cu toate acestea totul a ieșit !” a declarat Gabi Bagu.

Gabi Bagu este revelația anului. Și-a făcut debutul în industria muzicală cu un proiect în colaborare cu Matteo și Keed (Șatră B.E.N.Z.). “Dar-ar naiba. Racatan” a fost lansată în septembrie 2017, iar de atunci, Gabi se bucură de succes pe canalul sau de YouTube, strângând milioane de vizualizări la fiecare single pe care îl lansează.

Succesul lui Matteo nu mai este un secret pentru nimeni. Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist. Anul acesta Matteo a lansat mai multe colaborări care au fost apreciate de fani și pregătește multe alte surprize muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *