Meduza a lansat EP-ul „Meduza"
2023-10-14 11:49:22

Meduza a lansat EP-ul „Meduza”. Proiectul prezintă două laturi ale versatilității MEDUZA. Room 1 este alcătuită din cele mai celebre piese ale lor, cum ar fi „Piece Of Your Heart” Ft Goodboys (a ajuns pe locul 2 în topurile single din Marea Britanie), „Lose Control” Ft Becky Hill, „Paradise” Ft Dermot Kennedy și „Tell It To My Heart” Ft Hozier.
Room 2 se bazează pe dragostea lor pentru muzica house mai întunecată, mai underground, extinzându-și imaginea sonoră adânc înrădăcinată în muzica din anii ’90.

Noul EP al grupului a crescut prin colaborarea cu premiatul Hingston Studio. În ultimii 25 de ani, Hingston a colaborat intens cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai lumii, inclusiv Grace Jones, The Chemical Brothers, The Rolling Stones și Massive Attack.

EP-ul vine înaintea spectacolului principal al lui MEDUZA la Studioul 3338 din Londra, sâmbătă, 14 octombrie. Trio-ul italian și-a petrecut toată vara distrând sute de mii de raveri, în timp ce au fost la Ushuaia Residency a lui David Guetta și și-au încheiat rezidența „Our House” la Hï Ibiza alături de James Hype.

Pe noul EP, MEDUZA a spus: „Această colecție de muzică este un moment de mândrie pentru noi trei, nu ne-am așteptat niciodată la atât de multă dragoste și sprijin în ultimii cinci ani și suntem atât de recunoscători tuturor oamenilor cu care am lucrat la muzica noastră și pentru toți oamenii din întreaga lume care ne-au ascultat și ne-au susținut. Acest proiect spune povestea și călătoria de la începutul lui Meduza până unde suntem acum ca artiști și un sentiment despre unde vom merge în viitor. Ca grup, încercăm mereu să promovăm muzica house la nivel global atât la radio, în cluburi și nu numai. Sperăm că acest E.P să arate tuturor ambele părți ale Meduza pe care le iubim. Mulțumim tuturor pentru sprijinul continuu”.

Noul EP demonstrează încă o dată că trio-ul italian continuă să fie reperul pentru muzica dance la nivel global.

ROOM 1
1. Phone
2. Piece Of Your Heart
3. Lose Control
4. Paradise
5. Tell It To My Heart
6. Bad Memories

ROOM 2
1. Everything You Have Done
2. Upside Down
3. Friends
4. Ecstacy
5. Obsession
6. Back Again

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *