Meduza colaborează cu Sam Tompkins și Em Beihold pentru unul dintre cele mai așteptate imnuri ale verii - Phone
2023-07-09 19:13:55

Producătorii de hit-uri, grupul Meduza, care au primit multe discuri de platină la nivel mondial, revin cu noul single „Phone”, cu incredibilii colegi de la Island UK, Sam Tompkins și Em Beihold.

“Phone” este povestea unei relații frustrate spusă printr-un telefon care sună la nesfârșit. Groove-ul încântător al piesei și sunetele atmosferice caracteristice oferă cadrul perfect pentru un duet uimitor între starul britanic în ascensiune, Sam Tompkins, și cântăreața din SUA, Em Beihold.

„Phone” continuă o serie de hituri pentru Meduza. Trio-ul italian se află în spatele unora dintre cele mai mari hituri din ultimii ani, inclusiv „Paradise”, colaborarea lui Meduza cu Dermot Kennedy, care a acumulat peste jumătate de miliard de streamuri pe Spotify și a obținut premii de platină în mai multe țări, ajungand pe locul 5 în topurile single-urilor din Marea Britanie. Mai recent a fost single-ul viral „Tell It To My Heart”, cu Hozier, și „Bad Memories”, o piesă care se apropie, în prezent, de 300 de milioane de ascultari pe Spotify. Trio-ul a lansat, de asemenea, „Our House” cu James Hype la Hi Ibiza.

Meduza a debutat cu succes, în 2019, cu „Piece Of Your Heart (ft. Goodboys)”, un hit global care a înregistrat peste 1 miliard de streamuri și a primit o nominalizare la premiile Grammy. Piesa s-a vândut in peste 1,2 milioane de unități și a atins locul 2 în UK Singles Charts și locul 1 în US Dance Charts. Aceasta a fost urmata de „Lose Control”, o colaborare cu artiștii britanici Becky Hill și Goodboys, un alt hit global, care a primit mai multe discuri de platină, care a ajuns pe locul 11 în topul single-urilor din Marea Britanie și a strâns, de asemenea, mai mult de un miliard de ascultari.

Sam Tompkins face hituri direct din apartamentul său, din subsolul din Brighton. Cu un sound care pare să creeze o coloană sonoră pentru TikTok, un clip muzical viral din sufrageria lui a dus în curând la o colaborare cu JNR Choi și piesa acum emblematică „To The Moon”. Devenind colaboratorul ales pentru mulți muzicieni americani, Nicki Minaj și Yung Bleu au testat recent melodia sa, „Whole” pe single-ul lor „Love In The Way”.

Em Beihold a apărut ca un cântăreț și compozitor pop, certificat de platină, cu 1 miliard de streamuri. Originara din Los Angeles a urcat în cultura pop cu hitul „Numb Little Bug”, care a generat peste 500 de milioane de streamuri, pe lângă faptul că ajuns în Top 20 al Billboard Hot 100. Ea și-a accelerat ascensiunea cu EP-ul “Egg In The Backseat” si si-a împrumutat vocea unei versiuni în duet a piesei „Until I Found You” a lui Stephen Sanchez, care a explodat cu peste 230 de milioane de streamuri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *