Meduza și James Carter colaborează cu Elley Duhé & Fast boy pentru single-ul Bad Memories
2022-07-23 20:58:18

Meduza și James Carter colaborează cu Elley Duhé & Fast boy pentru single-ul „Bad Memories”. Videoclipul este regizat de Elliot Gonzo. El a comentat: „’Bad Memories’ este o poveste de maturizare, care urmărește un grup de adolescenți care pornesc într-o călătorie de descoperire și auto-realizare. Prin reconectarea cu folclorul și mitologia vietnameză, narațiunea culminează cu descoperirea unei statui de dragon care se prăbușește într-o junglă mistică.”

O creație atmosferică fascinantă, „Bad Memories” combină armonii vocale uimitoare cu sunete de chitară. Acesta marchează primul single lansat de Meduza de la viralul „Tell It To My Heart” cu Hozier, o piesă care se află în prezent la peste 106 milioane de stream-uri pe Spotify.

Înainte de asta a fost și „Paradise”, colaborarea lui Meduza cu Dermot Kennedy, care a acumulat peste jumătate de miliard de stream-uri pe Spotify și a obținut discul de platină în mai multe țări, ajungând pe locul 5 în topul din Marea Britanie.

Meduza a explodat în 2019 cu „Piece Of Your Heart (ft. Goodboys)”, un succes global care a înregistrat peste 1 miliard de stream-uri și a primit o nominalizare la premiile Grammy. Aceasta a fost urmată de „Lose Control”, o colaborare cu artiștii britanici Becky Hill și Goodboys, un alt hit global, care a strâns, de asemenea, mai mult de un miliard de stream-uri.

DJ-ul și producătorul din Londra, James Carter a strâns peste 150 de milioane de stream-uri Spotify. Rămânând fidel rădăcinilor sale, el continuă să lanseze remixuri unice, inclusiv cele oficiale pentru Rihanna, James Arthur, Ava Max și mulți alții. Single-ul său din 2018 „Hands In The Fire” a devenit viral pe TikTok și a fost vizionat de peste 150 de milioane de ori pe platformă.
Strângând miliarde de stream-uri globale, Elley Duhé a colaborat anterior cu Gryffin, Zedd și Kyd The Band, câștigând 3 discuri de platină cu single-urile „Happy Now”, „Tie Me Down” și „Middle Of The Night”.

FAST BOY este un duo de frați din Berlin, care a scris cântece cu Tiesto, Ofenbach și Alok, strângând peste 100 de milioane de stream-uri pe platforme, de la debutul lor în 2021.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *