Melih Aydoğan feat. Ria lansează "LOVED BY U", cu videoclip oficial
2017-09-14 15:12:29

“Loved By You” este o piesă care se aude în toată lumea și pentru care şi-au manifestat deja interesul casele de discuri importante, iar remixul este cerut atât de public, cât și de profesioniști”, a declarat Melih, DJ și producător muzical în plină ascensiune în Turcia.

Muzica si versurile aparţin lui Melih Aydoğan, de altfel.

La doar câteva luni de la lansarea piesei “Loved By You”, aceasta are deja peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost numărul 1 la Radio 5 Hot 20, Turcia, în timp ce pe Shazam Bulgaria a obținut poziţia 3.

Melih Aydoğan s-a născut pe 8 August 1992, în Bandirma, Turcia. A absolvit Universitatea de Turism și Management Hotelier în Izmir, însă mereu a fost interesat de muzică și tot ceea ce ține de această industrie.

Melih Aydoğan a început să fie atras de muzica electronică încă din copilărie. Deşi nu a avut niciun instrument muzical, Melih întodeauna a încercat să asculte în mod repetitiv muzică şi a avut nevoie de un program bine stabilit pentru a se putea dezvolta în domeniul muzicii. Melih obişnuieşte să folosească influenţe de pian la majoritatea pieselor sale.

Prima experienţă în materie de muzică electronică a fost prin a face un remix la melodia “Lambada”, o melodie cunoscută de toată lumea.

Autodidact din fire, Melih a învățat singur tot ceea ce știe acum. Munca asiduă dublată de talentul său nativ și de înclinațiile speciale pe care le are, au făcut din Melih un artist apreciat, invitat să performeze pe marile scene ale lumii.

Melih este un artist interesat pentru majoritatea stilurilor muzicale şi îşi doreşte să performeze în această industrie. Cu toate acestea, Melih a luat decizia de a alege stilul Nu Disco / Indie Dance. Adoră acest stil şi nu crede că vreodată va renunţa la acesta, mai ales că acest stil a început să se dezvolte într-un timp record în Turcia dar şi în alte ţări.

De altfel, Melih adoră stilul muzical al lui “The Weeknd” considerând că este un nume cunoscut în industria muzicală din ultimii ani.

“Aş fi foarte fericit să colaborez cu el în viitor, chiar îmi doresc asta”, Melih a declarat.

“Loved By You ” este foarte mult plăcut de public, chiar dacă producţia este foarte scurtă”, spune Melih.

Pentru a dezvolta o muzică de succes, Melih susţine că proiectul muzical trebuie să aibă caracter şi audienţă, să vină cu feedback.

“Pentru a face un pas profesionist şi pentru a obţine un rezultat de calitate, pot spune că muzica mea este piatra de construcţie. Cu toate acestea, trebuie să fii hotărât şi să crezi. Cei care doresc cu adevărat să-şi consolideze propriul stil ar trebui să-şi descopere vocile lor unice (Kick, Bassline, Lead etc.) şi să le folosească în proiectele lor”, Melih a declarat.
Melih este, de asemenea, producător Deep House – Indie Dance.

În 2016 a fost nominalizat în TOP 100 Worldwide DJS, organizat anual de DJ Mag, iar unul dintre visurile sale în ceea ce privește cariera de DJ este acela de a participa la Ocean Beach Ibiza.

„Fiecare eveniment major în care îmi pot reprezenta țara este important pentru mine”, spune Melih Aydoğan entuziasmat.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Loved By You”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *