Mellina - VESTEA pe care toti fanii o ASTEPTAU! Ce a ANUNTAT casa de discuri a artistei?
2015-01-13 14:19:49

Dupa ce s-a bucurat de un real succes cu megahitul “Poza de album”, ce a avut peste 20 milioane de vizualizari pe YouTube si a stationat pentru mult timp pe primul loc in topurile posturilor de radio si Media Forest, frumoasa Mellina pare ca se pregateste de lansarea unui nou single cel putin la fel de bun ca cel de debut.

Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute de casa de discuri a artistei Mango Records: “Viitorul single, Mellina Official este aproape gata si suna woooow !!! Abia asteptam sa ascultati piesa… dar pana atunci haideti sa ne readucem aminte de Mega-HIT’ul ‪#‎Pozadealbum‬”, au scris pe reteaua de socializare reprezentantii casei de discuri a artistei.

Cantareata Mellina, supranumita “Regina YouTube-ului” datorita ascensiunii rapide, gratie hit-ului “Poza de album” feat. Vescan, a ajuns in scurt timp in inimile romanilor si promite multe surprize in noul an 2015. Frumoasa cantareata a dezvaluit recent pe un site de socializare ce isi doreste in 2015.

“Deseori sunt intrebata in interviuri ce imi doresc in anul 2015 si mi-am dat seama ca nu DORESC nimic ci SUNT HOTARATA sa fac lucruri mari. Dar inainte sa dezvalui ce vreau sa fac, simt nevoia sa multumesc tuturor celor care mi-au facut anul 2014, un an luminos; incepand cu familia si prietenii care mi-au fost alaturi la bune si la rele, echipei mele Mango Records mai apoi MusicExpertCompany, care au crezut in mine. Vreau sa-mi multumesc mie ca nu am renuntat la visul meu nici atunci cand nu vedem niciun orizont, iar cel mai mult voua – celor peste 21 mii prieteni de pe FB – VA MULTUMESC ! Iar cu privire la ce sunt hotarata pentru 2015 sunt doua lucruri mari si late: sa ofer cat mai multa bucurie si emotie pentru ca am invatat ca ce dai aia primesti si sa-mi continui calatoria incredibila prin muzica pe care am inceput-o acum 5 ani. VA MULTUMESC si ma inchin in fata voastra!”, a scris artista pe pagina ei oficiala de Facebook unde este foarte activa.

Anul trecut, La Romanian Music Awards, “Poza de album” a fost desemnata piesa cu cel mai puternic mesaj in 2014.

V-am facut curiosi? Fiti pe faza, in curand vom veni cu noul single al indragitei artiste! Pana atunci, sa mai ascultam “Poza de album”!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *