Meritam sa fim iubiti - mesajul noii piese Jerome x Malou x Mokaby!
2021-10-19 19:26:00

Merităm să fim iubiți – acesta este mesajul noii piese lansate de către Jerome, Malou și Mokaby. Și, chiar dacă poate ai mai auzit acest îndemn, niciodată nu pare a fi suficient, mai ales atunci când tinzi să oferi celor din jurul tău tot ce ai mai bun. Ceea ce, din păcate, duce de multe ori la neglijarea propriei fericiri.

Better Love spune povestea din perspectiva ei, cea care se bucură de ceea ce a trăit în această relație, dar care realizează că povestea de dragoste s-a sfârșit. A mai rămas doar inerția adusă de amintirile ce deja s-au consumat, iar sentimentul de apartanență a dispărut complet. Și, chiar și în acest caz, aceasta se gândește mai întâi la răul pe care îl poate aduce – If I go it’s gonna break your heart -, concluzionând că amândoi merită să fie iubiți din nou: Cause I know that we both deserve a better love.

Această dualitate prezentată într-o notă pozitivă se păstrează nu doar în versuri, ci și în clipul și vibe-ul overall al piesei. Clipul oficial poate fi văzut pe YouTube, iar Better Love este deja prezentă pe toate platformele digitale: https://rtn.lnk.to/BetterLove

Jerome este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din portofoliul Kontor Records, fiind alături de aceștia încă de acum nouă ani. Premiat cu aur pentru single-ul său “Light”, Jerome a creat remix-uri pentru nume mari din industrie, precum Armin van Buuren, Timmy Trumpet și Sam Feldt.

În cadrul turneului Kontor Top Of The Clubs Tour, acesta a împărțit aceeași scenă cu David Guetta, Armin van Buuren, ATB și Tiesto. Iar, în ceea ce privește prezența sa pe radio, Jerome are inclusiv un show cu o audiență de peste un milion de ascultători săptămânal.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *