Metallica a lansat single-ul Screaming Suicide
2023-01-20 19:42:24

Metallica a lansat single-ul “Screaming Suicide”. „Screaming Suicide abordează cuvântul tabu al sinuciderii”, spune James Hetfield. „Intenția este de a comunica despre întunericul pe care îl simțim în interior. Este ridicol să credem că ar trebui să negați că avem aceste gânduri. La un moment dat, cred că majoritatea oamenilor s-au gândit la asta. Dacă este o experiență umană, ar trebui să putem vorbi despre asta. Nu eşti singur.”

„Screaming Suicide” urmează calea deschisă de „Lux Æterna” – primul single și videoclip al albumului, salutat la lansarea din 28 noiembrie 2022 drept „thundering, breakneck” (Billboard), „gut-punching” (Rolling Stone) și „blistering” (USA Today). 72 Seasons va fi lansat pe 14 aprilie prin Blackened Recordings de la Metallica. Produs de Greg Fidelman cu Hetfield & Ulrich și cu o durată de peste 77 de minute, 72 Seasons cu 12 piese este prima colecție completă de material nou Metallica de la Hardwired…To Self-Destruct din 2016. Albumul va fi lansat în formate, inclusiv 2LP 140g vinil negru și variante în ediție limitată, CD și digital.

Astăzi are loc, de asemenea, punerea în vânzare a biletelor de o singură zi la toate spectacolele din turneul mondial Metallica M72 pe ticketmaster.com. Prezentat la nivel mondial de Liquid Death și Blackened American Whisky (doar în America de Nord) și promovat de Live Nation, M72 va vedea trupa cântând două seri în fiecare oraș pe care îl vizitează, fiecare No Repeat Weekend prezentând două setlist-uri și programe complet diferite.

O parte din încasările din fiecare bilet vândut va merge către fundația Metallica All Within My Hands. Fondată în 2017, eforturile AWMH de a ajuta și de a îmbogăți viața membrilor comunităților care au susținut trupa au strâns aproape 13 milioane de dolari – oferind 5,9 milioane de dolari subvenții pentru programele de educație tehnică și de carieră din SUA, peste 2,5 milioane de dolari pentru combaterea insecurității alimentare și peste 3,2 milioane pentru eforturile de ajutorare în caz de dezastre la nivel mondial.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *