Metronomy a lansat albumul Small World
2022-02-19 15:23:00
Metronomy a lansat al șaptelea album studio. “Small World” conține 9 piese și single-urile “It’s good to be back” și “Things will be fine”. Noul material discografic a fost lăudat de publicații importante precum, Sunday Times Culture, Rolling Stone UK, The Guardian, NME și Loud and Quiet.  Ultimul proiect al trupei a fost EP-ul “Posse EP Volume 1”, care a apărut anul trecut. 
“Small World” prezintă întoarcerea la plăcerile simple si natură, în timp ce întrebările existențiale despre viață își fac apariția prin intermediul versurilor. Proiectul este realizat în 2021, fiind foarte influențat de starea societății. Chiar dacă totul s-a simțit accelerat și accentuat în acești ani, găsirea aprecierii în natură și reevaluarea lucrurilor pe care le prețuim pe măsură ce îmbătrânim sunt toate lucruri care fac parte din experiența umană,. 
Metronomy va porni într-un turneu European, concertând în 47 de locații. Spectacolele vor începe pe 1 martie în Porto, Portugalia și se va termina pe 7 mai în Londra, Regatul Unit. 
 
Metronomy – Small World 
Life and Death 
Things will be fine 
It’s good to be back 
Loneliness on the run 
Love Factory 
I lost my mind 
Right on time 
Hold me tonight 
I have seen enough

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *