Metronomy lansează single-ul & videoclipul „Lately"
2019-06-02 21:00:14

Odată cu lansarea noului single, „Lately”, Metronomy își asumă sarcina de a ne asigura buna-dispoziție în acest weekend și de a ne invoca starea de vacanță permanentă.
De la albumul din 2016, „Summer 08″, piesa „Lately” reprezintă primul material lansat de grupul muzical al lui Joe Mount.
Fără îndoială, „Lately” este unul dintre cele mai prietenoase, inovatoare, pline de viață și antrenante piese lansate în ultima perioadă. Un aspect inedit al acestui material îl constituie modul în care linia melodică se poziționează în antiteză cu versurile.
Videoclipul ce însoțește piesa îl găsește pentru prima oară pe Mount în ipostaza de regizor. Materialul este inspirat din clasicul film al anilor ’80, „Honey I Shrunk The Kids”, și ne pune în fața unei imagini atipice, a membrilor formației micșorați, care stau pe o casetă veche, așezată pe patul unei studente.
„Videoclipul este un promo creat în stilul tradițional pop: Sfârșitul școlii într-o după-amiază de vineri, oameni mici și dubioși ce trăiesc pe o casetă, părinți îngrijorați și efecte speciale. Piesa și videoclipul vorbesc despre maturizare. Mi-a plăcut la nebunie să regizăm propriul videoclip. Am câteva opinii solide despre ce ar trebui să transmit și cum ar trebui prezentate videoclipurile din 2019, iar aceasta a fost o oportunitate pentru mine să pun totul în practică”, declară Mount.
După lansarea celui mai recent album semnat Metronomy, Mount s-a ocupat cu producerea și scrierea de piese pentru alți artiști. Acesta a co-scris șase dintre cele nouă piese regăsite pe albumul „Honey”, de la Robyn și piesa „Adore You” de la Jessie Ware.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *