Michael Brun, Anne Marie si Becky G aduc hitul finalului de vara - Coming Your Way
2023-08-18 18:45:30

Producătorul și DJ-ul global, Michaël Brun, lansează un nou single care provoacă dependență de la prima ascultare, „Coming Your Way”, cu Anne-Marie și Becky G.

„Coming Your Way” este melodia perfectă pentru a reda ultimele zile trecătoare ale verii. Videoclipul, regizat de Andrea „Dre” Saaverda, este vara încapsulată, cu aparitii de la Anne-Marie, Becky G și Michael, alaturi de multi invitatii la o petrecere.

Despre piesa, Michaël a spus: „Am vrut să închei vara cu una dintre melodiile mele preferate pe care le-am avut vreodată. Coming Your Way este un amestec de atât de multe genuri care m-au influențat de-a lungul anilor, de la muzică electronică la sunete din Caraibe și muzica latino. De asemenea, este o onoare să am superstarurile globale, Anne-Marie și Becky G, prezente pe aceasta melodie.”

Coming Your Way” urmează EP-ul FAMI, cu trei piese, de luna trecută, care a prezentat colaborări cu J Balvin, Anthony Ramos, Kes, King Promise și alții.

Single-ul remarcabil „Jessica” a văzut un  succes imens pe rețelele de socializare. Primul fragment de 30 de secunde postat de Michaël a strâns peste 16 milioane de vizualizări pe TikTok și al doilea videoclip al piesei a depășit 6 milioane. Pe toate platformele, vizualizările piesei „Jessica” au atins 50 de milioane, iar melodia a avut aproape jumătate de milion de streamuri numai pe Spotify.
In noiembrie, Michaël va avea 3 show-uri în Marea Britanie/UE, parte din turneul său „Sak Pase” din această toamnă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *