Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru Better Me
2023-09-15 19:35:30

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Better Me”. Unul dintre cei mai de succes compozitori și cântăreți ai Germaniei, Michael Schulte și starul internațional, R3HAB, au obținut individual numeroase premii de aur și platină în toată Europa. Ei combină tot ce este mai bun din ambele lumi: radio și streaming, dance și pop. Prima lor colaborare „Waterfall” a ajuns acum la peste 70 de milioane stream-uri și a dominat topurile radio: printre altele, pe locul 1 în Polonia, Slovacia și Cehia, precum și pe locul 3 în Germania.

Noua piesă, „Better Me” de la Michael Schulte și R3HAB este doar una dintre multele melodii de pe albumul versatil „Remember Me”, care va fi lansat pe 29 septembrie.

„Îmi place să cânt pentru a dansa ritmuri și să continui această călătorie cu R3HAB, pur și simplu, mă simt bine. „Better Me” înseamnă să realizezi că, cu oamenii potriviți în viața ta, poți deveni o persoană mai bună.”

„Better Me” este piesa cheie pentru noul album Michael Schulte și pentru campania sa, inclusiv publicitatea TV și digitală din 15 septembrie.

Veți găsi câțiva invitați de top pe cel de-al șaptelea album al lui Schulte, urmărind lista de melodii, inclusiv „Bye Bye” cu YouNotUs, „More To this Life” cu Max Giesinger, „HEY” cu Montez, „Lovers on the Run” cu Amistat și, bineînțeles, „Waterfall” și „Better Me” cu R3HAB.

Michael Schulte – Remember Me ALBUM Tracklisting

1. With You
2. Here Goes Nothing
3. Stay
4. Remember Me
5. More To This Life feat. Max Giesinger
6. HEY feat. Montez
7. Are You In, Are You Out
8. Better Me feat. R3HAB
9. Waterfall feat. R3HAB
10. Bye Bye feat. YouNotUs
11. Slowly
12. One More Day
13. Lovers On The Run feat. Amistat
14. Nothing Left Of Me

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *