Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru Waterfall
2023-03-24 15:26:11

Michael Schulte face echipă cu R3HAB pentru “Waterfall”. Piesa ne oferă un gust din viitorul album al artistului, „Remember Me”, care va fi lansat pe 29 septembrie 2023.

„Waterfall” te invită să dansezi și să cânți împreună cu ceilalți. Vocea distinctivă a lui Schulte se armonizează perfect cu sunetul electronic al lui R3HAB, creând combinația perfectă de muzică pop și dance.

„Sunt bucuros să colaborez cu un DJ precum R3HAB pentru „Waterfall”. Este piesa perfectă pentru primăvară și vară – pozitivă și dansabilă”, spune Michael Schulte.

“M-am distrat atât de mult producând acesastă piesă pozitivă cu Michael Schulte. “Waterfall” este un cântec înălțător despre a merge cu vibe-ul și a avea încredere că, în ciuda apelor adânci acum, tot ce este mai bun urmează să vină. Sperăm că acest cântec este o suflare de aer curat după iarna lungă”, explică R3HAB.

Numai pe Spotify, cei doi artiști ajung la peste 24 de milioane de ascultători pe lună și Michael Schulte are și el un record impresionant la radio.
Noul lor single „Waterfall” este o melodie revigorantă cu un mesaj de afirmare a vieții, care va fi disponibilă pe toate platformele de streaming cunoscute și la radio din 24 martie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *