Mick Jagger a lansat piesa Strange Game
2022-04-03 08:23:00

Mick Jagger a lansat piesa „Strange Game”. Mick Jagger a co-scris, înregistrat și interpretat melodia pentru foarte așteptatul serial Apple Original „Slow Horses”, împreună cu compozitorul de film nominalizat la Oscar, Daniel Pemberton.

Bazat pe o serie de cărți apreciate, „Slow Horses” urmărește o echipă de agenți britanici care servesc într-un departament MI5 de la periferia Londrei. Oldman joacă rolul lui Jackson Lamb, liderul genial, dar irascibil al spionilor care ajung în Slough House din cauza greșelilor din timpul carierei. Serialul în șase părți îi mai are pe Kristen Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cook și Jack Lowden.

Piesa atmosferică și contagioasă, „Strange Game”, surprinde premisa întunecată și răutăcioasă a seriei și lumea suprarealistă a spionajului și excluderii în care se află personajele principale. Susținută de vocea puternică și ciudată a lui Jagger, melodia combină designul sunetului contemporan, cât și aranjamentele delicate de pian, evidențiind narațiunea tânjirii după zilele de a „dansa din nou cu băieții mari”.

Daniel Pemberton: „Colaborarea cu Mick Jagger a fost una dintre cele mai interesante colaborări din cariera mea profesională. Cred că am reușit să creăm o temă incredibil de unică și originală și abia aștept ca restul lumii să o audă.” Regizorul serialului James Hawes adaugă: „Întotdeauna am dorit ca o melodie să dea tonul spectacolului și a existat un singur nume în mintea mea – Mick Jagger.”
Producătorul de piese și co-scriitorul Daniel Pemberton, care a fost nominalizat la Oscar în 2021 pentru munca sa cu cântăreața Celeste la piesa “Hear My Voice” și recent nominalizat la un BAFTA pentru muzica sa din „Being The Ricardos”, este cel mai cunoscut pentru munca sa ca un compozitor de filme, unde meritele sale includ „Spider-Man: Into The Spider-Verse”, „The Trial Of The Chicago 7″, „Oceans 8″ și „Yesterday”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *