Migos lansează piesa „Stripper Bowl"
2019-06-21 20:53:27

Migos, renumitul trio originar din Atlanta, lansează o nouă piesă, „Stripper Bowl”, care celebrează evenimentul cu același nume organizat de Migos în luna februarie, în cadrul căruia și-au făcut apariția nume celebre precum Boosie Badass, Trey Songz, 2 Chainz, T.I. și nu numai.

Piesa „Stripper Bowl” ne dă o lecție importantă despre plăcerile vieții, opulență și bucurie hedonistă. Videoclipul ce acompaniază „Stripper Bowl” reunește și cadre incredibile din timpul petrecerii care a costat peste 500.000 de dolari.

Conform postărilor din social media, Migos așteaptă ca fanii să își exprime părerea asupra traseului și direcției muzicale ce urmează a fi abordate de trio-ul de succes. Anul acesta, Migos a lansat piesa „Pure Water” feat. Mustard, iar în 2018, doi membri ai formației – Quavo și Takeoff – au lansat albume solo, „QUAVO HUNCHO” și „The Last Rocket”. Albumul lui Offset, „Father Of 4″, a fost lansat de curând și reprezintă o confesiune sinceră și o radiografie a relației tumultoase dintre rapper și Cardi B.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *